Δεν παίζουμε σε τουρνουά αγώνων διάρκειας 45 λεπτών

Ο Ολυμπιακός σε μία πολύ περίεργη συγκυρία δείχνει και πάλι συνέπεια με την σφραγίδα Μαρτίνς κόντρα σε όσους τον κατακρίνουν στην… ανάπαυλα.

Δεν παίζουμε σε τουρνουά αγώνων διάρκειας 45 λεπτών

Η γκρίνια και η κριτική είναι το εύκολο. Η κατανόηση των δεδομένων, όσο απλά και αν είναι, παραμένει στη σφαίρα της φαντασίας πολλών. Ναι, έκανα το λάθος και χάζεψα τα σόσιαλ στο ημίχρονο του αγώνα με την Ομόνοια. Φαντάζομαι τα ίδια θα διάβαζα και με την Τρίπολη. Μία απίστευτη μιζέρια, γκρίνια, μία τρομερά άδικη κριτική λες και παίζαμε σε κάτι τουρνουά στην Ιταλία όπου οι αγώνες διαρκούσαν 45 λεπτα. Οι παλαιότεροι τα θυμούνται.

Ολυμπιακός: Πόσα χρήματα θα εισπράξει αν προκριθεί στους ομίλους του Champions League

Πάμε και στα δεδομένα. Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας διαρκεί δύο ημίχρονα. Σοκ, ε; Και υπάρχουν αλλαγές κατά τη διάρκεια του για να μπορεί ο προπονητής να παρέμβει. Να αλλάξει ένα πλάνο που δεν του βγήκε, παίκτες που δεν αποδίδουν. Και η σούμα γίνεται στο τέλος. Που θυμίζω δεν είναι στο 45ο λεπτό.

Και ποια είναι η σούμα για τον Ολυμπιακό σε αυτή την πολύ περίεργη συγκυρία; Κάτσε να θυμηθώ τα δεδομένα.

Κατάταξη UEFA: Η Ελλάδα στο κυνήγι της Ελβετίας, χάρη στον Ολυμπιακό (pic)

Μία σεζόν 13 μηνών που πριν λίγες εβδομάδες τελείωσε. Ελάχιστες μέρες διακοπές για τους παίκτες που παρέμειναν. Και χωρίς φιλικά προετοιμασίας οι παίκτες που ήρθαν. Ένα φιλικό με τον Ατρόμητο έγινε και ο Μαρτίνς έπρεπε πρώτα να δοκιμάσει το περσινό ρόστερ καθώς η νέα σεζόν ξεκίνησε με τον περσινό τελικό κυπέλλου.

Μιλάμε για σεζόν παράνοια. Για ένα 2020 παράνοια. Σε όλους τους τομείς.

Αλλά ο Έλληνας οπαδός θέλει από τον Ολυμπιακό τρεξίματα αυτή την εποχή με αυτοματισμούς από τους νέους παίκτες με δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Το ότι για παράδειγμα σε μια νορμάλ σεζόν ο Μαρτίνς έβαζε στην ομάδα τον Γκιγιέρμε κάπου στον Νοέμβριο, ενώ τώρα τον Εμβιλά με 1-2 προπονήσεις, δεν αρκεί στον Έλληνα οπαδό να κατανοήσει ότι μιλάμε για πρωτόγνωρα δεδομένα.

Ούτε το ότι 24 Σεπτεμβρίου ο Σουάρες πάει στην Ατλέτικο. Ναι γίνονται ακόμα μεταγραφές. Σοκ ε;

Τα highlights του Ολυμπιακός - Ομόνοια 2-0 (vid)

Γυρίζω λοιπόν στη σούμα. Ο Ολυμπιακός έχει στον Σεπτέμβριο δύο ξεκάθαρους στόχους. Αδιάφορο αν τους πετύχει με μπαλάρα ή συνέπεια. Ο ένας στόχος είναι να πάρει το Κύπελλο. Το έκανε με 17χρονο πορτιέρε, τον Μπρούνο δεξιό μπακ, τον Τόρο αριστερά ενώ είχε αποφασίσει να σταματήσει την καριέρα του.

Ο δεύτερος- και πιο μεγάλος στόχος- είναι η είσοδος στο Champions League. Πιστεύω ότι τον κλείδωσε. Το μεντάλιτι (πώς τα λέω) της ομάδας του Μαρτίνς δεν είναι για ταξιδάκι αναψυχής στη Λευκωσία. Θα πάει και θα καθαρίσει το ματς. Όταν το πούλμαν της Ομόνοιας ανοιχτεί, θα μπει ένα γκολ και γεια σας.

Πέδρο Μαρτίνς: «Ο καλύτερος παίκτης της Ομόνοιας ήταν ο τερματοφύλακας» (vid)

Στα αστέρια θα ξαναπάμε γιατί αυτή είναι η θέση της συγκεκριμένης ομάδας. Κόντρα στον Μπάμπη από τα Σεπόλια που βρίζει στο ημίχρονο. Και στα… ελληνικά sites που κόπτονται (χαχαχαχαχα) για το καλό του ελληνικού (αχαχαχαχαχ) ποδοσφαίρου, αλλά από χθες έγιναν Ομόνοια στο 69’.