ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Πρώτο ημίχρονο ο τελικός, στο δεύτερο για το πρωτάθλημα!

Με επαναστικό τρόπο βρέθηκε η λύση στο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής που προέκυψε από τη νέα επιστολή της FIFA στην ΕΠΟ που έβαλε απαγορευτικό στις 16/12.

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Πρώτο ημίχρονο ο τελικός, στο δεύτερο για το πρωτάθλημα!

Σε μπελάδες παραλίγο να μπει και πάλι ο τελικός ΑΕΚ-Ολυμπιακός μετά την νέα επιστολή που εστάλη από την FIFA στην ΕΠΟ αργά το βράδυ της Παρασκευής. Οι άνθρωποι της παγκόσμιας ομοσπονδίας ξεκαθάρισαν ότι δύο ομάδες δεν μπορούν να παίξουν αγώνα στις 16 Δεκεμβρίου, θυμίζοντας ότι η συγκεκριμένη ημερομηνία έχει δεσμευτεί για αγώνες εθνικών ομάδων.

Με το πρόγραμμα φουλ φορτωμένο και με τον ορατό κίνδυνο να μην υπάρχει ημερομηνία για να διεξαχθούν οι δύο αγώνες ΑΕΚ-Ολυμπιακός, βρέθηκε άμεσα λύση μετά από πρόταση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ. Οι άνθρωποι που αδίκως κατηγορούνται ως ανίκανοι να διεξάγουν ένα ματς τον χρόνο, έδειξαν άμεσα αντανακλαστικά στα νέα δεδομένα.

Συνεδριάζοντας εκτάκτως μέσω κινητών το πρωί του Σαββάτου, πήραν την εξής επαναστατική απόφαση: Στις 12/9 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα διεξαχθεί στο πρώτο ημίχρονο ο τελικός του Κυπέλλου και στο δεύτερο ημίχρονο το ΑΕΚ-Ολυμπιακός για την πρεμιέρα της Super League.

Το πρώτο ημίχρονο θα διεξαχθεί με τα παλιά ρόστερ, κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας θα γίνει η απονομή στον νικητή του Κυπέλλου και στο δεύτερο ημίχρονο ο Καρέρα και ο Μαρτίνς θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τα ρόστερ της σεζόν 2020-2021.