Ξεκινά η προετοιμασία, ληξίαρχοι των Social λέω να εμπιστευτώ αυτόν

Ο Red Duckling χωρίς να έχει καταλάβει πότε τελείωσε η περσινή σεζόν, μπαίνει σε mood νέας σεζόν όπου εμφανίστηκαν και πάλι οι γνωστοί ληξίαρχοι.

Ξεκινά η προετοιμασία, ληξίαρχοι των Social λέω να εμπιστευτώ αυτόν

Πού πάμε με τον Βαλμπουενά, είναι δυνατόν να παίρνουμε τον Ελ Αραμπί σε αυτή την ηλικία; Ποιος Γκόγκιτς; Τι θα κάνει ο συνταξιούχος Κοβάσεβιτς στον Ολυμπιακό; Αμ αυτός ο Ιμπαγάσα; Και πάει λέγοντας, χρόνια τώρα αυτή η κολόνια.

Άνθρωποι που δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο, κοιτούν ένα αριθμό στην ταυτότητα και τέλος. Ποιος Ραφίνια μωρέ τώρα; Ποιος Χολέμπας; ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ! Έφυγε ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ της Ευρώπης και δεν έχουμε ήδη βρει ήδη ένα ισάξιο αριστερό μπακ να έρθει;

Spoiler Alert: Και δεν θα βρούμε. Τσιμίκας είναι ένας και τον προπονεί τώρα ο Κλοπ.

Πάμε πάλι στους ληξίαρχους. Έγραψα ότι δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο. Ας πούμε ότι είμαι και εγώ μυρωδιάς. Αλλά σε αυτή την περίπτωση θα εμπιστευτώ ΑΥΤΟΝ στην φωτογραφία. Κάτι καλό έχει κάνει 2 χρόνια τώρα, κάτι θα ξέρει παραπάνω από εμάς.

Ειδικά σε μια σεζόν που ξεκινά στο καπάκι μετά το τέλος της προηγούμενης που κράτησε σχεδόν 14 μήνες! Τι προετοιμασία να προλάβει να κάνει ο άνθρωπος όταν στις 30 Αυγούστου του έβαλαν τελικό κυπέλλου της... περσινής σεζόν;

Ποιος αντικαταστάτης των Ομάρ και Τσιμίκα θα έρθει να ξεκινήσει την Τρίτη και μέσα σε 10-11 ημέρες θα είναι έτοιμος για το ματς με την ΑΕΚ; Εδώ ο Γκιγιέρμε- που τρίβουμε τώρα τα μάτια μας- ήρθε Αύγουστο και τον έβαλε στην ομάδα τέλη Νοεμβρίου ο Μαρτίνς.

Λογικό λοιπόν τώρα χωρίς χρόνο να στοχεύει στην εμπειρία. Στους παίκτες που έχουν φάει με το κουτάλι τα γήπεδα και μπορούν να δώσουν άμεσα πράγματα στο χορτάρι και ας μην έχουν πολύ χρόνο με την ομάδα. Βασικά δεν έχουν σχεδόν καθόλου χρόνο.

Προφανώς και δεν ξέρεις τι θα δεις στο χορτάρι από καμία μεταγραφή. Αλλά όταν γίνεται, κρίνεις το βιογραφικό. Και διάολε, ο Ραφίνια είναι ένας τρομακτικά ενεργός παίκτης σε αυτήν την ηλικία με ακόμα πιο τρομακτικές παραστάσεις. Και ο Χολέμπας, πέρα από επίπεδο Premier League και πέρα ότι δεν ήρθε ως βασικός, ξέρει και κάτι από Ρέντη, λέω εγώ τώρα.

Ας αφήσουμε λίγο την γκρίνια και την αρνητική διάθεση και ας στηρίξουμε και φέτος αυτήν την ομάδα και αυτόν τον προπονητή στην άνευ προηγουμένου μετάβαση από την περασμένη στη φετινή σεζόν. Χωρίς χρόνο ξεκούρασης.

Τι να πεις όμως για τον Μπάμπη από το facebook, γνωστό πανδημιολόγο, διεθνολόγο και αναλυτή ποδοσφαίρου, που αποθεώνει τον Μαρτίνς μετά το 2-8 της Μπάγερν, ξεχνώντας ότι ο ίδιος έλεγε πως ο Πορτογάλος γύρισε τον Ολυμπιακό πολλά χρόνια πίσω στο Μόναχο, επειδή έπαιξε αμυντικά.