Πατέρας ξανά ο 89χρονος Έκλεστοουν - Έγκυος η 44χρονη Φαμπιάνα

Το πρώην αφεντικό της F1 Μπέρνι Έκλεστοουν περιμένει τον πρώτο γιο του, καθώς η σύζυγός του Φαμπιάνα Φλόσι είναι έγκυος.

Πατέρας ξανά ο 89χρονος Έκλεστοουν - Έγκυος η 44χρονη Φαμπιάνα

Πατέρας για τέταρτη φορά, στα 89 του χρόνια, θα γίνει ο Μπέρνι Έκλεστοουν, το πρώην αφεντικό της Formula 1. Ο Έκλεστοουν είναι ήδη... προπάππους και πλέον περιμένει τον πρώτο γιο του. Η 44χρονη σύζυγός του Φαμπιάνα Φλόσι είναι έγκυος. Αυτό αναφέρει η ελβετική εφημερίδα «Blick». Μάλιστα στο δημοσίευμα επιβεβαιώνει την είδηση ο ίδιος ο Έκλεστοουν. «Ναι, αναμένεται να γεννηθεί το καλοκαίρι», λέει ο δισεκατομμυριούχος.

Τον τελευταίο μήνα ο Έκλεστοουν έχει απομονωθεί στη φάρμα του κοντά στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας λόγω κορονοϊού.

«Ελπίζω ότι θα μάθει να παίζει τάβλι σύντομα», είπε για τον γιο του. «Όπως όλοι οι γονείς, έχουμε μόνο μία ευχή: να γεννηθεί υγιής. Ελπίζουμε ότι ποτέ δεν θα εκφράσει πρόθεση να κάνει κάτι σχετικό με τη F1», είπε από την πλευρά της η Φλόσι. Η Φαμπιάνα παντρεύτηκε τον Έκλεστοουν το 2012.

Ο Έκλεστοουν έχει ήδη τρεις κόρες, πέντε εγγόνια και ένα δισέγγονο. Η μεγαλύτερη κόρη του είναι η 65χρονη Ντέμπορα και την απέκτησε με την πρώτη σύζυγό του, την Άιβι Μπάμφορντ. Ακολούθησαν οι άλλες δύο κόρες του, η 35χρονη Ταμάρα και η 31χρονη Πέτρα. Τις απέκτησε με τη δεύτερη σύζυγό του, τη Σλάβικα Ράντιτς, μοντέλο από την Κροατία Ο Μπέρνι και η Σλάβικα έμειναν μαζί επί 24 χρόνια και πήραν διαζύγιο το 2009. Τρία χρόνια αργότερα ανακοίνωσε ότι παντρεύεται τη Φλόσι, η οποία ήταν τότε αντιπρόεδρος μάρκετινγκ του βραζιλιάνικου γκραν πρι.

Ο Μπέρνι Έκλεστοουν δεν θεωρεί πως η ηλικία είναι ζήτημα. «Δεν βλέπω καμία διαφορά ανάμεσα στο να είσαι 89 και 29 χρονών. Έχεις τα ίδια προβλήματα υποθέτω. Είναι εντάξει», δήλωσε στο PA.