Ο Μαραντόνα κι αν εγέρασε... Η καραντίνα, το πάρτι, η γειτόνισσα και τα νησιά Φώκλαντ (vid)

Ο Μαραντόνα, η μείωση μισθού, τα Φώκλαντ η καραντίνα για τον κορονοϊό που «έσπασε» και το πάρτι που έκανε και κάλεσε και την γειτόνισσα.

Ο Μαραντόνα κι αν εγέρασε... Η καραντίνα, το πάρτι, η γειτόνισσα και τα νησιά Φώκλαντ (vid)

«Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του», αναφέρει η παροιμία που στην Αργεντίνικη εκδοχή μάλλον αντί του λύκου, ο πρωταγωνιστής είναι ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Αυτός, που είναι και πάλι πρώτο θέμα στα ΜΜΕ της Αργεντινής λόγω κορονοϊου. Φυσικά, όχι για καλό λόγο. Φέρεται να παραβίασε την καραντίνα που ισχύει στην Αργεντινή για να κάνει ένα πάρτι για τα γενέθλια του ανιψιού τους. Το περιστατικό συνέβη πριν από 15 ημέρες. Μάλιστα, ο Αργεντινός κάλεσε και την γειτόνισσα με την οποία… φλέρταρε έντονα.

Από τη μεριά του, το περιβάλλον του Μαραντόνα αναφέρει ότι το πάρτι ήταν την προηγούμενη, από την ημέρα που εμφανίζεται ότι… έσπασε την καραντίνα, όταν ακόμα δεν είχε επιβληθεί.

Στο μεταξύ, ο Μαραντόνα είναι έτοιμος να επαναδιαπραγματευτεί το συμβόλαιό του με τη Χιμνάσια Λα Πλάτα, προκειμένου να βοηθήσει τον σύλλογο σε μια δύσκολη στιγμή, εξαιτίας του κορονοϊού.

«Ήταν ένας από τους πρώτους που λέει ότι αν είναι απαραίτητο να επανεξετάσουμε το μισθό του, δηλώνοντας πρόθυμος να προχωρήσουμε σε μείωση. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν σκέφτεται για το τέλος του μήνα και θέλει με αυτό τον τρόπο να βοηθήσει τη Χιμνάσια», δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Γκαμπριέλ Πελεγκρίνο.

Ο Μαραντόνα επίσης, με ανάρτησή του στο Instagram ανέφερε ότι οι Μαλβίνες ανήκουν στην Αργεντινή. Χθες, ο Μαραντόνα, έγραψε: «2 Απριλίου. Ημέρα που ξεκίνησε ο πόλεμος των Φόκλαντ. Είμαστε περήφανοι, οι Μαλβίνες είναι της Αργεντινής !!!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

El HONOR y la GLORIA es toda para Ustedes, muchachos. A nosotros, nos queda el ORGULLO. Las Malvinas son argentinas!!! ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diego Maradona (@maradona) στις