Το δώρο του Ταγκαλάκη στον Μαρτίνς, που συγκίνησε τον Πορτογάλο (pic)

Συγκινημένος από μια χειρονομία του Κώστα Ταγκαλάκη, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου, Ολυμπιακός - Λαμία 3-2, δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Το δώρο του Ταγκαλάκη στον Μαρτίνς, που συγκίνησε τον Πορτογάλο (pic)

"Μετά από μια μεγάλη νίκη που μας εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με εξέπληξε αυτό το εκπληκτικό δώρο από τον δημοσιογράφο Κώστα Ταγκαλάκη - έναν αληθινό μαχητή που ξεπέρασε αρκετά προβλήματα τα τελευταία χρόνια. Είναι πραγματικά τιμή μου, που παρέλαβα τη φανέλα του αρχηγού της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού το 2005, Κώστα Χριστοφιδέλη, που κατέκτησε το Champions League. Είμαι συγκινημένος από αυτή την απίστευτη κίνηση", έγραψε στο instagram o προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Ο επί σειρά ετών δημοσιογράφος για τα θέμα του Ολυμπιακού αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Νοσηλεύτηκε γι’ αρκετές ημέρες σε νοσοκομείο και στο ματς πρωταθλήματος με τη Ξάνθη εμφανίστηκε στο γήπεδο μετά από πολύ καιρό.

Τότε, ο Πέδρο Μαρτίνς τού είχε χαρίσει μια φανέλα του Ολυμπιακού, γεγονός που συγκίνησε τον Κώστα Ταγκαλάκη. Χθες ήταν η σειρά του να το ανταποδώσει...