Τι είπε ο Κάκος για το φάουλ του Σβιντέρσκι στον Βράνιες, πριν από το πέναλτι του ΠΑΟΚ! (vid)

Τι είπε ο Τάσος Κάκος στην εκπομπή Total Football για το πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η αβάσιμη ατάκα του για το επιθετικό φάουλ του Σβιντέρσκι επί του Βράνιες!

Τι είπε ο Κάκος για το φάουλ του Σβιντέρσκι στον Βράνιες, πριν από το πέναλτι του ΠΑΟΚ! (vid)

Για το πέναλτι του ΠΑΟΚ: "Ο αμυντικός τραβάει τον αντίπαλο και τον ανατρέπει. Ξεκάθαρη περίπτωση πέναλτι, κάτι που επιβεβαίωσε και ο διαιτητής VAR. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο".

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0: Τι είπε ο Βαρούχας για το επιθετικό φάουλ του Σβιντέρσκι στο πέναλτι του ΠΑΟΚ (vid)

Για το φάουλ του Σβιντέρσκι στον Βράνιες δευτερόλεπτα πριν το πέναλτι: "Εδώ δεν υπάρχει τίποτα αντικανονικό από τον επιθετικό. Δεν διαμαρτύρεται καν ο αμυντικός! Σηκώνεται αμέσως και παίζει κανονικά. Μόνο από αυτό μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Είναι ποδόσφαιρο, δεν είναι μπάσκετ. Και στο μπάσκετ, αυτό δεν θα σφυριζόταν".

Από το ριπλέι του PAOK ΤV λείπει το επιθετικό φάουλ του Σβιντέρσκι! (highlights)

Για το πρώτο πέναλτι που ζητάει η ΑΕΚ: "Ο αμυντικός παίζει τη μπάλα κανονικά. Την αγγίζει, τη διώχνει. Αντίθετα ο επιθετικός προσπαθεί να ξεγελάσει τον διαιτητή. Πατάει το πόδι του κάτω και ξαφνικά πηδάει και πέφτει. Θα μπορούσε να δώσει άνετα κίτρινη κάρτα στον παίκτη της ΑΕΚ".

Για το δεύτερο πέναλτι που ζητάει η ΑΕΚ σε χέρι του Βαρέλα: "Από το πρόσωπο και μετά στο χέρι, δεν υπάρχει πέναλτι. Δεν έχω δει τη φάση από την αρχή για να δω αν υπάρχει οφσάιντ, που λένε στον ΠΑΟΚ".

Βράνιες: «Θα με τρελάνετε; Είναι δυνατόν να αμφιβάλει κανείς για το φάουλ;»