Βράνιες: «Θα με τρελάνετε; Είναι δυνατόν να αμφιβάλει κανείς για το φάουλ;»

Έξαλλος ο Όγκνιεν Βράνιες κατά την επιστροφή της αποστολής της ΑΕΚ στην Αθήνα, για την φάση όπου ο ΠΑΟΚ πήρε το πέναλτι και δεν καταλογίστηκε νωρίτερα επιθετικό φάουλ στον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό.

Βράνιες: «Θα με τρελάνετε; Είναι δυνατόν να αμφιβάλει κανείς για το φάουλ;»

Η φάση που έκρινε το ντέρμπι της Τούμπας, ήταν φυσικά αυτή του 57ου λεπτού όπου ο ΠΑΟΚ πήρε το πέναλτι και ο Βιεϊρίνια σκόραρε χαρίζοντας τη νίκη στους Θεσσαλονικείς με 1-0.

Πριν από την ανατροπή του Σιμόες στον Βιεϊρίνια υπάρχει το σπρώξιμο του Σφιντέρσκι στον Βράνιες. Μία φάση για την οποία διαμαρτύρεται η ΑΕΚ και στην οποία στάθηκε και ο τεχνικός της Ένωσης, Μάσιμο Καρέρα στην συνέντευξη Τύπου.

Τι έλεγε όμως ο Ογκνιεν Βράνιες κατά την επιστροφή της ομάδας από την Θεσσαλονίκη; «Θα με τρελάνετε; Είναι δυνατόν να αμφιβάλει κανείς για αυτό το φάουλ;» έλεγε χαρακτηριστικά ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός.

Αναφορικά με το «επιχείρημα» περί μη διαμαρτυρίας του, ο Βράνιες υποστήριζε ότι πέφτοντας από το σπρώξιμο του Σφιντέρσκι συνέχισε την φάση προσπαθώντας να κόψει τον Πολωνό επιθετικό!

Το γελοίον του πράγματος είναι ότι τόσο ο Κάκος, πέρα από κάθε ποδοσφαιρική λογική, όσο και δημοσιογράφος σχολιαστής ισχυρίστηκαν ότι δεν είναι πέναλτι, επειδή δεν διαμαρτυρήθηκε ο Βράνιες, που συνέχισε να αμύνεται, προκειμένου να διώξει τη μπάλα. Ουτε καν ασχολήθηκαν με το τράβηγμα...

Mάλιστα ο Βασίλης Βέργης προηγήθηκε, αφού στον sportfm εκστόμισε την παραπάνω ανοησία(μα δεν διαμαρτυρήθηκε) και έδωσε την ...υπερασπιστική γραμμή του Ισραηλινού διαιτητή και του var...

Τι είπε Κάκος για το φάουλ του Σβιντέρσκι στον Βράνιες, πριν από το πέναλτι του ΠΑΟΚ! (vid)

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0: Τι είπε ο Βαρούχας για το επιθετικό φάουλ του Σβιντέρσκι στο πέναλτι του ΠΑΟΚ (vid)