Χώρισε ο Αχιλλέας Μπέος: Το μήνυμά του στη «συγκεκριμένη κυρία»

Παίρνει διαζύγιο ο Αχιλλέας Μπέος με την επί 20 χρόνια σύζυγό του, Ευαγγελία Δαμιανάκη. Το μήνυμά του στο facebook.

Χώρισε ο Αχιλλέας Μπέος: Το μήνυμά του στη «συγκεκριμένη κυρία»

Ο Αχιλλέας Μπέος αποφάσισε να χωρίσει με τη σύζυγό του, Ευαγγελία Δαμιανάκη, μετά από 20 χρόνια έγγαμου βίου, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Δήμαρχος Βόλου στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο facebook:

«Μετά από 20 χρόνια έγγαμης συμβίωσης με την Ευαγγελία Δαμιανάκη και παρά τις προσπάθειες που κατέβαλα μήπως κάτι περισωθεί, η ρήξη στη μεταξύ μας σχέση είναι πλέον οριστική και αμετάκλητη, εδώ και αρκετό καιρό.

Και αν το δημοσιοποιώ είναι γιατί πιστεύω ότι σημαντικά ζητήματα που αφορούν ακόμη και την προσωπική ζωή ενός προσώπου, που τέθηκε στην κρίση των συμπολιτών του και τιμήθηκε από αυτούς, πρέπει να γίνονται γνωστά.

Αν και αυτονόητο, οφείλω να υπογραμμίσω ότι παραμένω ψυχή τε και σώματι, με κάθε ικμάδα που έχω, δίπλα στον αγαπημένο μου γιο, Αχιλλέα, το μέλλον του οποίου έχει τον πρώτο ρόλο σε όλες μου τις ενέργειες και αποφάσεις. Και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν και σε καμία να τον πληγώσει με πράξεις ή παραλείψεις.

Σε ό,τι αφορά τα αίτια που οδήγησαν στη διάλυση του γάμου μου με την συγκεκριμένη κυρία μικρή έως ελάχιστη σημασία έχουν. Καθένας θα πάρει αυτό που αξίζει. Ευχαριστώ τον Θεό που με βοήθησε να δω καθαρά και να πάρω την σωστή απόφαση. Τόσο εγώ, όσο κι εκείνη θα κριθούμε από την ίδια τη ζωή για την συμπεριφορά μας. Και ίσως κάποια στιγμή και από το παιδί μας. Προσωπικά το εύχομαι…δεν ξέρω για εκείνη…»