Γιώργος Σαββίδης: Άνοιξε κόντρα με φίλους του Ολυμπιακού στη σελίδα του Red Duckling

Στην εποχή των social media γίνονται πραγματάκια...

Γιώργος Σαββίδης: Άνοιξε κόντρα με φίλους του Ολυμπιακού στη σελίδα του Red Duckling

Μια ανάρτηση του Red Duckling στη σελίδα του στο Instagram ήταν αρκετή ώστε να ανοίξει διαδικτυακό «πόλεμο» ανάμεσα στον υιό του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργο και κάποιους φίλους του Ολυμπιακού.

Ο εκ των ισχυρών ανδρών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν άντεξε και παρέθεσε σε ανάρτηση του Red Duckling την άποψή του για τον Οργανισμό που λέγεται Ολυμπιακός.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην ομάδα μπάσκετ πικάροντας το μέχρι τέλους, μίλησε για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό επισημαίνοντας ότι ευχή του είναι οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί να πηγαίνουν μόνο σε αυτόν, είπε ότι θέλει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο πρόεδρο και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ώστε να είναι πιο ανταγωνιστική η Αθηναϊκή ομάδα, ενώ χαρακτήρισε τον Σωκράτη Κόκκαλη πρόεδρο με ... σε μια «σπόντα» για την τωρινή διοίκηση της ΠΑΕ.

Ο Γιώργος Σαββίδης κάλεσε μάλιστα και τον Red Duckling να πάρει μέρος στη συζήτηση, όμως η απάντηση του «παπιού» ήταν αποστομωτική:

«@savvidisteam Good morning! I have stopped participating in this type of conversation a lot of years ago. I don't need to prove that my team is the best because it is just my team.

For every fan, his team is the best in the world! I didn't create Red Duckling to change it.

I'm here to share my thoughts, my feelings about my lovely team. To have fun when I beat you, but also to accept your jokes when you beat me. Without swear, threaten or insult you.

You see, I think that I am still romantic and I want to show my fans this aspect of sports.

Ps. I really enjoy your conversation with my followers because it was polite».

Δείτε τη συζήτηση του Σαββίδη στην ανάρτηση του Red Duckling:

Ο