Βαλμπουενά για Μπενζεμά: «Θα του έδινα το χέρι μου αν μου το έδινε πρώτος»(vid)

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για το σκάνδαλο εκβιασμού που είχε στερήσει τη συμμετοχή του στην Εθνική Γαλλίας.

Βαλμπουενά για Μπενζεμά: «Θα του έδινα το χέρι μου αν μου το έδινε πρώτος»(vid)

Δηλώσεις έκανε στο γαλλικό δίκτυο RMC ο Ματιέ Βαλμπουενά και αναφέρθηκε στο σκάνδαλο εκβιασμού που στέρησε την συμμετοχή τόσο του ιδίου, όσο και του Καρίμ Μπενζεμά που εμπλεκόταν άμεσα, στην Εθνική Γαλλίας.

Συγκεκριμένα ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού είχε μπει το 2015 στο στόχαστρο των ΜΜΕ εξαιτίας ενός βίντεο ερωτικού περιεχομένου για το οποίο όπως αποκαλύφθηκε μετά από κάποιες μέρες ότι ο Βαλμπουενά έπεσε θύμα εκβιασμού από έναν άγνωστο που του ζητούσε εκατό χιλιάδες ευρώ για να μην διαρρεύσει το υλικό.

Λίγους μήνες αργότερα βγήκε στην δημοσιότητα πως ο Μπενζεμά είχε μεσολαβήσει έτσι ώστε ο 35χρονος ποδοσφαιριστής και ο εκβιαστής του, τον οποίο γνώριζε ο φορ της Ρεάλ Μαδρίτης, να έρθουν σε επαφή.

Συγκεκριμένα ο παίκτης των ερυθρόλευκων δήλωσε:

«Έχει περάσει καιρός. Εάν ερχόταν εκείνος και μου έδινε το χέρι του, τότε ναι, θα του το έδινα και εγώ. Είμαι άντρας, θα του έδινα το χέρι μου και θα τον κοίταζα στα μάτια. Όμως δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι εγώ αυτός που θα κάνει την πρώτη κίνηση. Εάν φανεί πως δεν θα κάνει κίνηση, δεν πρόκειται να κάνω εγώ».

Δείτε βίντεο-απόσπασμα της συνέντευξης από το επίσημο λογαριασμό του RMC στο Twitter: