Ο Πιτίνο, ο Πεδουλάκης, ο Βασιλακόπουλος, η Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός...

Την ώρα που υπάρχει όργιο φημών για τις συζητήσεις του Ρικ Πιτίνο με την ΕΟΚ προκειμένου ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού να αναλάβει την Εθνική μας ομάδα, το fosonline αποκαλύπτει καυτό παρασκήνιο για τις συζητήσεις Βασιλακόπουλου - Πεδουλάκη για τον ίδιο λόγο. 

Ο Πιτίνο, ο Πεδουλάκης, ο Βασιλακόπουλος, η Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός...

Δεν είναι αβάσιμα τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας από τον Ρικ Πιτίνο.

Ο πρώην κόουτς του Παναθηναϊκού είναι ένα «καυτό» όνομα που κυκλοφορεί ελεύθερο στην αγορά και φυσικά τα δείγματα γραφής που έδειξε πέρυσι στους «πράσινους» ήταν εξαιρετικά, αφού πήρε μια ομάδα η οποία πήγαινε από ήττα σε ήττα στην Ευρωλίγκα και την οδήγησε μέχρι τα play offs της Euroleague.

Επιτυχία ήταν αυτό για τον περσινό Παναθηναϊκό. Όποιος δεν το βλέπει, απλά κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του.

Πάμε τώρα στο παρασκήνιο. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είχε δηλώσει πριν από δύο καλοκαίρια ότι η εθνική μας ομάδα έχει παιχταράδες και δεν χρειάζεται προπονητή! Τρομερή δήλωση, θα μείνει στην ιστορία για πάντα. Λίγες μέρες αργότερα είχε ανακοινωθεί ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. Καλός προπονητής όμως απέτυχε να οδηγήσει σε κάποια επιτυχία την εθνική μας ομάδα.

Πέρυσι τέτοια εποχή άνθρωπος που είναι κοντά στο περιβάλλον του προέδρου της ΕΟΚ, είχε φέρει σε επαφή τον κ. Βασιλακόπουλο με τον Αργύρη Πεδουλάκη. Λέγεται ότι οι σχέσεις του προέδρου με τον Έλληνα κόουτς δεν ήταν και οι καλύτερες και η συνάντηση τους είχε γίνει κατόπιν πιέσεων.

Τελικά αυτή δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα και ουδέποτε υπήρξε «γάμος», ούτε καν φλερτ θα λέγαμε διότι ο Βασιλακόπουλος αποχώρησε από την ψησταριά που είχε γίνει το ραντεβού έντονα ενοχλημένος.

Πλέον, το όνομα που ακούγεται είναι αυτό του Ρικ Πιτίνο. Ο Αμερικάνος γουστάρει να πάρει τη θέση του κόουτς της Εθνικής Ελλάδας. Γνωρίζει τους παίκτες από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό και θέλει σαν τρελός να κοουτσάρει μια ομάδα που θα έχει για μεγάλο της αστέρι τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Το αν τελικά θα επισημοποιηθεί το... φλερτ θα το μάθουμε σύντομα.

Αυτό που θα πρέπει να κρατήσετε είναι ότι τόσο ο Πεδουλάκης, όσο και ο Πιτίνο, συνδέονται με τον Παναθηναϊκό. Μια από τις μοναδικές ομάδες που τα βλέπουν όλα καλά και ανθηρά στο ελληνικό πρωτάθλημα...