Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συνεισέφερε στο paoalive: «Για να μείνει ζωντανός ο μεγάλος μας αντίπαλος»

Με ανάλογο τόνο απάντησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ειρωνική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τα εισιτήρια διαρκείας των «ερυθρόλευκων». 

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συνεισέφερε στο paoalive: «Για να μείνει ζωντανός ο μεγάλος μας αντίπαλος»

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά την ειρωνική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παναθηναϊκός για τα εισιτήρια διαρκείας των «ερυθρόλευκων».

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Έκπτωση 50% στα διαρκείας μας για τους φίλους του Ολυμπιακού»

Η «πράσινη» ΚΑΕ υποστήριξε μεταξύ άλλων πως όποιος φίλαθλος του Ολυμπιακού επιθυμεί να παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις της Basket League, προσκομίζοντας την κάρτα διαρκείας της ΚΑΕ Ολυμπιακός της περσινής αγωνιστικής περιόδου, θα έχει 50% έκπτωση στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ξεκινάει ο έρανος του Παναθηναϊκού

Η απάντηση των Πειραιωτών ήταν άμεση αναρτώντας φωτογραφία στα social media που δείχνει την κατάθεση οκτώ ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με αφορμή τον αγώνα του «Keep Pao Alive».

Δείτε την ανάρτηση η οποία αναφέρει: «Ανταποκρινόμενοι στην έκκληση για βοήθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκειμένου να μείνει ζωντανός ο μεγάλος μας αντίπαλος, συμβάλαμε κι εμείς στον αγώνα του «Keep Pao Alive» THE DAY – 1/7/2020».