Ο Γιώργος Σαββίδης σχολίασε το post του Red Duckling για το «αντίο» του Τσόρι! (pic)

Το δικό του μήνυμα για την απόσυρση του Τσόρι Ντόμινγκες από την ενεργό δράση έγραψε ο Γιώργος Σαββίδης. 

Ο Γιώργος Σαββίδης σχολίασε το post του Red Duckling για το «αντίο» του Τσόρι! (pic)

Μετά από μία πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα ο Τσόρι Ντομίνγκες αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία 38 ετών.

Ένας ποδοσφαιρικός αλήτης

Ο Αργεντινός αγωνίστηκε στο παρελθόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού σημειώνοντας αρκετές επιτυχίες. Το ποδοσφαιρικό του ταλέντο έκανε τους φίλους των «ερυθρόλευκων» αλλά και τους φίλους του ποδοσφαίρου να τον αγαπήσουν.

Ο «κλέφτης» του Ολυμπιακού, ο Τσόρι κρέμασε τα παπούτσια του (vid)

Έπειτα από την ανακοίνωση του αρκετοί ήταν αυτοί που τον αποχαιρέτησαν. Μέσα σε αυτούς και ο Γιώργος Σαββίδης που έγραψε κάτω από post του Red Duckling «Παικταράς».

Δείτε τον σχολιασμό:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Στιγμές... Ο πανηγυρισμός στην καταιγίδα της Λισαβόνας, οι παλμοί που μας έριξε στις καθυστερήσεις στο τρελό ματς με την Άντερλεχτ, οι παλμοί που μας τους έστειλε στα ύψη ανοίγοντας το σκορ με την Μάντσεστερ. H γκολάρα που έκοψε τα πόδια της Μάλμε, η καλοκαιρινή λύτρωση κόντρα στην Αρούκα, η ποδοσφαιρική αλητεία στον τελικό με την Ξάνθη. Το στυλ “μπήκα στη Λεωφόρο στα τελευταία λεπτά να σας δείξω πώς γίνεται” και ας κατάφερε απλά να μειώσει το σκορ. Ναι, ακόμα και το χαμένο πέναλτι στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Όλα στιγμές από έναν τύπο που τίμησε αυτή τη φανέλα με τρέλα και πάθος. Και σφράγισε το ερυθρόλευκο αντίο πανηγυρίζοντας στο τελευταίο ματς στο Αγρίνιο. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουμε μία ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία. Και αυτός ο τύπος ήρθε και κόλλησε μαζί της. Αγαπάμε τις νίκες, αγαπάμε τις κούπες, αλλά (Τ)σόρι, αγαπάμε και την καλή μπαλίτσα. Λατρεύουμε τους ποδοσφαιρικούς αλήτες που της μιλούν. Και ένας τέτοιος ήσουν. Σ’ ευχαριστούμε Τσόρι! Grande @choridominguezofi ? #olympiacos #δενπεφτειμετιποτα

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Red Duckling (@redduckling) στις