Ένας ποδοσφαιρικός αλήτης

Ο Red Duckling γράφει λίγες λέξεις για τον Τσόρι Ντομίνγκες μαζί με ένα τεράστιο “ευχαριστώ”.

Ένας ποδοσφαιρικός αλήτης

Ο Νάτχο αποχώρησε από τον Ολυμπιακό χωρίς να προσφέρει αυτά που θα θέλαμε και θα ήθελε. Πιθανότατα να μπει και στην κατηγορία «πέρασε και δεν ακούμπησε».

Ωστόσο, ακόμα και από αυτόν, υπάρχει κάτι που θα θυμάμαι. Έβαλα χθες στο instagram τον πανηγυρισμό στις καθυστερήσεις με τον Αστέρα, γράφοντας: «Στιγμές είναι όλα. Και αυτή με τον Αστέρα την απόλαυσα στο μέγιστο εκείνο το βράδυ. Και ας μην οδήγησε στο τέλος κάπου. Καλή τύχη Νάτχο».

Σκέψου λοιπόν τι μπορεί να νιώθω για έναν από τους αγαπημένους μου ποδοσφαιρικούς αλήτες, ο οποίος σταμάτησε το ποδόσφαιρο, αφήνοντας πίσω στο λιμάνι τόσες και τόσες μοναδικές στιγμές…

Ο «κλέφτης» του Ολυμπιακού, ο Τσόρι κρέμασε τα παπούτσια του (vid)

Ο πανηγυρισμός στην καταιγίδα της Λισαβόνας, οι παλμοί που μας έριξε στις καθυστερήσεις στο τρελό ματς με την Άντερλεχτ, οι παλμοί που μας τους έστειλε στα ύψη ανοίγοντας το σκορ με την Μάντσεστερ. H γκολάρα που έκοψε τα πόδια της Μάλμε, η καλοκαιρινή λύτρωση κόντρα στην Αρούκα, η ποδοσφαιρική αλητεία στον τελικό με την Ξάνθη.

Το στυλ «μπήκα στη Λεωφόρο στα τελευταία λεπτά να σας δείξω πώς γίνεται» και ας κατάφερε απλά να μειώσει το σκορ. Ναι, ακόμα και το χαμένο πέναλτι στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Όλα στιγμές από έναν τύπο που τίμησε αυτή τη φανέλα με τρέλα και πάθος. Και σφράγισε το ερυθρόλευκο αντίο πανηγυρίζοντας στο τελευταίο ματς στο Αγρίνιο.

Ολυμπιακός για Τσόρι: «Σ' ευχαριστούμε. Έγινες σημαία στην Ιστορία του Συλλόγου!»

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουμε μία ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία. Και αυτός ο τύπος ήρθε και κόλλησε μαζί της. Αγαπάμε τις νίκες, αγαπάμε τις κούπες, αλλά (Τ)σόρι, αγαπάμε και την καλή μπαλίτσα. Λατρεύουμε τους ποδοσφαιρικούς αλήτες που της μιλούν. Και ένας τέτοιος ήσουν...

Σ’ ευχαριστούμε Τσόρι!