Τελικός Champions League: Μια όχι και τόσο αθώα εισβολή - Τι κρύβεται πίσω από το «ντου» (vid-pics)

Η όμορφή Κίνσεϊ, ποιόν διαφήμισε, ποιος έγραψε «That's my fu***** girlfriend» και γιατί της έκανε πρόταση γάμου

Τελικός Champions League: Μια όχι και τόσο αθώα εισβολή - Τι κρύβεται πίσω από το «ντου» (vid-pics)

Έκλεψε έστω και για λίγο την παράσταση στον τελικό του Champions League. Ο λόγος για την... μάλλον σχετικά άγνωστη μέχρι χθες Κίνσεϊ Βολάνσκι. Εισέβαλε με... όσα δεν φόραγε στον αγωνιστικό χώρο του "Wanda Metropolitano" και έκανε τον σύντροφό της να εκπλαγεί. «That's my fucking girlfriend», έγραψε -έκπληκτος προφανώς- ο Βιτάλι Ζντοτοβέτσκι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

STREAKING THE CHAMPIONS LEAGUE! Life is for living, do crazy things that you will remember forever ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) στις

Ας ξεκινήσουμε με το μήνυμα που έγραφε στα ολίγα ρούχα που φορούσε η εντυπωσιακή Κίνσεϊ. «Vitaly Uncensored», δηλαδή «Βιτάλι χωρίς λογοκρισία», ήταν το μήνυμα που χώρεσε σε ό,τι φορούσε.

«Γυμνή εισβολή» στον τελικό του Champions League (vid)

Ο σύντροφός της Βιτάλι Ζντοτοβέτσκι είναι Youtuber, και έχει κάνει και ο ίδιος εισβολή στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να του απαγορευτεί η είσοδος σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

Αυτή είναι η «γυμνή εισβολή» στον τελικό του Champions League (pics)

Η Κίνσεϊ είναι μοντέλο και το μήνυμά της μπορεί να χαρακτηριστεί περισσότερο διαφήμιση παρά επαναστατική κίνηση ή πράξη διαμαρτυρίας. Διότι Vitaly Uncensored ονομάζεται ο ιστότοπος του συντρόφους της με περιεχόμενο μόνο για ενήλικες με περισσότερους από 10 εκατομμύρια οπαδούς.

Επίσης η ίδια εκτόξευσε τους δικούς της followers στο instagram από 230 χιλιάδες που ήταν πριν από τον αγώνα σε περισσότερους από 1,6 εκατομμύρια έως το πρωί της Κυριακής.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι Βρετανοί κάνουν λόγο για μια όχι ιδιαίτερα αθώα και επαναστατική εισβολή. Η ίδια έδωσε την εξήγησή της γράφοντας απλά: «Γυμνή εισβολή στο Champions League. Η ζωή είναι για να ζεις, κάντε τρελά πράγματα που θα θυμάστε για πάντα».

Η 22χρονη έχει αρκετές εμφανίσεις ως μοντέλο στο Sports Illustrated, στο FHM και στο Maxim, αλλά και μερικά βίντεο για ανηλίκους στο YouTube. Όσον αφορά τον σύντροφό της, έχει πολλούς συνδρομητές στο Youtube, και περισσότερους από 2 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram. Σύζυγο δεν έχει και γι' αυτό, χθες, μετά τον τελικό έκανε πρόταση γάμου στην όμορφη... διαφημίστρια του.