ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Να γιατί βγήκε η απόφαση του ΠΑΟΚ ξημερώματα Κυριακής

Ποιό μέλος της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ ήθελε τη δημοσιοποίηση της απόφασης τη Δευτέρα και ποιό απόγευμα Σαββάτου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Να γιατί βγήκε η απόφαση του ΠΑΟΚ ξημερώματα Κυριακής

Σε πολλούς, αν όχι σε όλους, προξένησε εντύπωση η ανακοίνωση της απόφασης επιστροφής των 3 βαθμών στον ΠΑΟΚ και της ανοιχτής Τούμπας ξημερώματα (0.50) της Κυριακής, το ρεπορτάζ όμως λέει ότι διαφώνησε ως προς το χρόνο ο Δημήτρης Σκουτέρης, γι αυτό και καθυστερεί η δημοσίευση του σκεπτικού της απόφασης.

Ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ, Δημήτριο Σκουτέρης, ήθελε να ανακοινωθεί η απόφαση μετά το ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, το πρωί της Δευτέρας, ως είθισται, αντιδρούσε όμως το ένα μέλος της επιτροπής Κωνσταντίνος Δεμέστιχας, που ήθελε μεσημέρι Σαββάτου, ενώ το τρίτο μέλος Φώτης Βλάχος πρότεινε πρωί Κυριακής. Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι στον ΠΑΟΚ ήξεραν πολύ νωρίτερα την απόφαση και έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση των εισιτηρίων.

Ο Δημήτρης Σκουτέρης σημείωσε μάλιστα τη διαφωνία του για το χρόνο έκδοσης, πάνω στην απόφαση, οι άλλοι δυο όμως αρνούνται να την υπογράψουν και ζητούν να απαλειφθεί η σύσταση του, για να μην εκτεθούν. Γι αυτό το λόγο δεν έχει δημοσιευθεί ακόμη το σκεπτικό της απόφασης.