Κάκια Αναλυτή - Κώστας Ρηγόπουλος: Έζησαν και πέθαναν μαζί - 46 χρόνια στη ζωή και το θέατρο

Ο Κώστας Ρηγόπουλος και η Κάκια Αναλυτή ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1955 και μόλις τρεις μήνες μετά τη γνωριμία τους, παντρεύτηκαν.

Κάκια Αναλυτή - Κώστας Ρηγόπουλος: Έζησαν και πέθαναν μαζί - 46 χρόνια στη ζωή και το θέατρο

Η Κάκια ήταν τότε 18 χρονών και σπούδαζε στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών, όπου δίδασκε ο Δημήτρης Ροντήρης. Ο Κώστας ήταν 25 και έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής. Είχε τελειώσει τη Δραματική Σχολή του Εθνικού θεάτρου. Αρχικά οι γονείς της κοπέλας δεν συμφωνούσαν με τον γάμο, καθώς ο Ρηγόπουλος δεν είχε καταξιωθεί στον χώρο και δεν είχε σταθερό εισόδημα. Ο έρωτας των δύο νέων όμως, έσβησε κάθε εμπόδιο και οι γονείς της Αναλυτή έδωσαν την ευχή τους στο ζευγάρι.

  • Ο Ρηγόπουλος και η Αναλυτή παντρεύτηκαν τρεις μήνες μετά τη γνωριμία τους

Τους χώρισε μόνο ο θάνατος

Έμειναν μαζί για 46 χρόνια, έως το 2001, που τους χώρισε ο θάνατος του ηθοποιού. Ο Ρηγόπουλος πέθανε σε ηλικία 70 ετών, μετά από τρίμηνη νοσηλεία στο Θριάσιο Νοσοκομείο με βαρύ εγκεφαλικό. Η σύζυγός του κατέρρευσε. Από τότε, όπως λένε οι δικοί της άνθρωποι, άρχισε να μαραζώνει.

Αγάπη Μου Ουά-Ουά

Από το γάμο τους απέκτησαν μία κόρη, τη Ζωή και τα περισσότερα χρόνια του έγγαμου βίου τους, συνυπήρχαν και στο θεατρικό σανίδι. Στις αρχές της δεκαετίας του ’60, δημιούργησαν τον δικό τους θίασο, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία με το θεατρικό «Αγάπη μου Ουάουα», που παιζόταν για 12 συνεχείς σεζόν. Όσοι τους γνώρισαν, μιλούσαν για μια μεγάλη αγάπη, που δε γνώρισε ποτέ κακίες, αντιζηλίες και απιστίες.

  • Ο Κώστας και η Κάκια σε διακοπές με την κόρη τους, Ζωή

Το μεγάλο δέσιμο που είχαν οι δύο ηθοποιοί, αποδείχτηκε για τελευταία φορά, την 1η Ιουνίου του 2002, όταν η Κάκια Αναλυτή έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 68 ετών, προδομένη από την καρδιά της. Πολλοί είπαν, ότι δεν άντεξε τον χαμό του συντρόφου της ζωής της και πήγε να τον συναντήσει.

πηγή: mixanitouxronou.gr