Απαράδεκτοι: Γιατί δεν παίζονται σε επανάληψη - Η πρόταση για αντικατάσταση του Μπονάτσου

«Οι Απαράδεκτοι», μια από τις δημοφιλέστερες ελληνικές κωμικές τηλεοπτικές σειρές δεν προβάλλεται σε επανάληψη. Πρότειναν να «αντικαταστήσουν» τον Βλάσση Μπονάτσο μέσω ολογράμματος. Ποιο κανάλι απέρριψε τη σειρά.

Απαράδεκτοι: Γιατί δεν παίζονται σε επανάληψη - Η πρόταση για αντικατάσταση του Μπονάτσου

«Οι Απαράδεκτοι», υπήρξε μια από τις δημοφιλέστερες ελληνικές κωμικές τηλεοπτικές σειρές. Δημιουργήθηκε από τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Στην σειρά έπαιζαν η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Μπέζος και ο Βλάσσης Μπονάτσος. Συμπρωταγωνιστικούς ρόλους είχαν η Ρένια Λουιζίδου και ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Γιατί δεν συμπαθούσε τον Γιάννη Μπέζο

Η σειρά προβλήθηκε στο Mega Channel στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Διήρκησε μιάμιση τηλεοπτική σεζόν, από τον Σεπτέμβριο του 1991 έως τον Ιανουάριο του 1993. Ολοκληρώθηκε μετά από 48 επεισόδια, συν ένα εορταστικό πρωτοχρονιάτικο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1992.

Απορρίφθηκε από τον ΑΝΤ1

Αρχικά, το σενάριο δόθηκε το 1990 στον νεοσύστατο τότε ΑΝΤ1. Όμως απορρίφθηκε λόγω «ακαταλληλότητας του σεναρίου».

Ο Μπέζος σκορπίζει τον πανικό για Φορτούνη: «Εδώ διαλύεται η ομάδα...» (vid)

Αρκετά χρόνια μετά, και πριν από τον θάνατο του Βλάσση Μπονάτσου, άνθρωποι του Mega προσέγγισαν ξανά τους συντελεστές. Ζήτησαν από τη Δήμητρα Παπαδοπούλου να γράψει ένα νέο κύκλο επεισοδίων. Οι… Απαράδεκτοι αρνήθηκαν, λέγοντας ότι πιθανότατα η νέα σειρά να μην είχε την αρχική δημοτικότητα.

Αντικατάσταση του Μπονάτσου μέσω ολογράμματος

Το 2009, 16 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, άνθρωποι του Mega προσέγγισαν ξανά τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Της ζήτησαν να γράψει ένα επετειακό επεισόδιο, για τα 20 χρόνια του Mega. Πρότειναν να «αντικαταστήσουν» τον Βλάσση Μπονάτσο μέσω ολογράμματος.

Μπονάτσος: O «αιώνιος έφηβος» της ελληνικής ροκ

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου αρνήθηκε κατηγορηματικά, για συναισθηματικούς λόγους. Σε δήλωσή της, ανέφερε ότι «ακόμα και ένας από τους έξι χαρακτήρες της σειράς να λείπει, οι υπόλοιποι δεν μπορούν να ονομάζονται Απαράδεκτοι».

«Ούτε από τους "Απαράδεκτους" έβγαλα σοβαρά χρήματα»

Πλέον οι «Απαράδεκτοι» δεν προβάλλονται σε επανάληψη. Τον λόγο είχε αποκαλύψει η Δήμητρα Παπαδοπούλου, μιλώντας στο People: «Το γράψιμο για μένα είναι τρόπος ζωής. Από εκεί και πέρα, φυσικά και παίζει ρόλο ότι αμείβομαι για αυτό. Αλλά τα χρήματα για αυτή τη δουλειά στην Ελλάδα είναι ελάχιστα. Ούτε από τους "Απαράδεκτους" έβγαλα σοβαρά χρήματα. Ζήτησα πνευματικά δικαιώματα εδώ και πολλά χρόνια για τις επαναλήψεις, αλλά δεν τους συμφέρει να με πληρώσουν, γι’ αυτό και δεν παίζονται πια».