Κωνσταντίνου - Ναθαναήλ: Συζούσαν όταν γυριζόταν η ταινία «Ξύπνα Βασίλη»

«Ο Γιώργος είναι η πρώτη μου αγάπη», είχε πει η Έλενα Ναθαναήλ για τον Γιώργο Κωνσταντίνου. Συζούσαν όταν αυτή στα 22 της έπαιζε στην ταινία «Ξύπνα Βασίλη», την αδερφή του υπαλλήλου – κόκορα, Γιώργου Κωνσταντίνου, ο οποίος ήταν 35 ετών.

Κωνσταντίνου - Ναθαναήλ: Συζούσαν όταν γυριζόταν η ταινία «Ξύπνα Βασίλη»

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου δεν αναφερόταν ποτέ στις προσωπικές σχέσεις του. Έτσι, μέχρι να μιλήσει η Έλενα Ναθαναήλ ελάχιστοι ήξεραν για τον έρωτά τους.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η Έλενα πήγε στο θέατρο να συναντήσει τον Φώτη Μεταξόπουλο. Επρόκειτο για επαγγελματικό ραντεβού. Στο συγκεκριμένο θέατρο εμφανιζόταν και ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Είδε την ηθοποιό, η οποία κρατούσε κάποιες φωτογραφίες της. Θαμπώθηκε από την ομορφιά της, της ζήτησε να κρατήσει μία και… το πρώτο βήμα έγινε.

Το 1969, η Έλενα Ναθαναήλ σε συνέντευξή της στην Κική Σεγδίτσα, στο περιοδικό «Ρομάντσο» είχε πει: «Στον Γιώργο Κωνσταντίνου με τράβηξε ότι είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη προσωπικότητα, με πολλά και καλά αισθήματα. Μαλώνουμε, όπως μαλώνουν χιλιάδες ζευγάρια. Θεωρώ αληθινά κουτό και ψυχρό, άνθρωποι που ζουν μαζί και οι οποίοι δεν έχουν βασικές αντιρρήσεις, ο ένας για τον άλλο, να μην μαλώνουν. Δεν βρίσκω φυσιολογικό, άνθρωποι που συνδέονται στενά, να μην τσακώνονται. Δεν θα ήταν άνθρωποι, θα ήταν από μάρμαρο. Τώρα επειδή είμαστε περισσότερο εγωιστές από ό,τι πρέπει και οι δυο, για αυτό τσακωνόμαστε περισσότερο από όσο πρέπει. Ο Γιώργος είναι η πρώτη μου αγάπη. Είχα κάποια φλερτ με άλλους ανθρώπους που ήταν στην ζωή μου. Δεν θυμάμαι να έκανα συγκρίσεις αυτών των ανθρώπων με τον Γιώργο. Ίσως γιατί δεν αποτέλεσαν μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Ίσως γιατί δεν τους ένοιωσα, δεν τους έζησα και δεν τους πόνεσα όσο τον Γιώργο. Ήταν ασήμαντα φλερτ».

Στην ταινία «Ξύπνα Βασίλη» η Έλενα Ναθαναήλ υποδύεται την αδελφή του υπαλλήλου-κόκορα, Γιώργου Κωνσταντίνου, όμως εκείνη την εποχή οι δυο τους ήταν ζευγάρι. Εκείνος ήταν 35 ετών, εκείνη 22 και συζούσαν σε ένα σπίτι στην οδό Ασκληπιού.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας