ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ…

Ακόμα μία ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός στη φετινή Ευρωλίγκα.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ…

Ακόμα μία ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός στη φετινή Ευρωλίγκα, αυτή τη φορά από την Εφές στο ΣΕΦ με 67-86.

Η ομάδα του Πειραιά, αν και χθες είχε ψυχή, έδειξε ξανά ότι απέχει πολύ από τις ομάδες που έχουν βλέψεις να πάνε στο φάιναλ φορ και προβλημάτισε για ξανά με την απόδοσή της - Μόλις 67 πόντους σημείωσαν οι «ερυθρόλευκοι», που φέτος περνάνε με δυσκολία τους 70 πόντους στους αγώνες τους.

Μίσιτς με 27 πόντους, Λάρκιν με 24 και ο εκπληκτικός κάτω από τα καλάθια Ντάνστον, έκαναν τη διαφορά.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

ΨΑΧΝΕΙ ΛΥΣΗ

Χτύπησαν… καμπανάκι τα δύο ματς με Ξάνθη και Μπάγερν και ο Μαρτίνς θέλει να φτιάξει την εικόνα - Πού εντοπίζεται το πρόβλημα του Ολυμπιακού στην ανάπτυξη - Το σύστημα με τους τρεις χαφ και οι αδυναμίες τους - Ο… πεσμένος Γκιγιέρμε, ο ρόλος των εξτρέμ, οι στατικές φάσεις και οι μπακ.

ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΜΑΤΙΕ

Στην επιστροφή του Βαλμπουενά στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού ποντάρουν πολλά οι Πειραιώτες - Έχει λείψει πολύ ο Γάλλος, τον ετοιμάζει ο Μαρτίνς για τα κρίσιμα ματς που έρχονται.

Ο ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ ΣΤΟ «ΦΩΣ»

«Πρέπει να προκριθούμε στο Γιουρόπα» λέει ο Μαροκινός και παραδέχεται: «Να δουλέψουμε ενωμένοι για να τα αλλάξουμε όλα».

ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ… Επιτέλους, ο καλός Σεμέδο - Κερδίζει την κούρσα ο Λάζαρ - Τα συγχαρητήρια του Νόιερ στον Σα.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

Εμφανή τα σημάδια κόπωσης σε ΟΜΑΡ, ΤΣΙΜΙΚΑ, ΚΑΜΑΡΑ, ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ και ΠΟΝΤΕΝΣΕ - Με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα κόντρα στον Ατρόμητο - «Έτριβε» τα χέρια του ο ΜΑΡΤΙΝΣ με ΣΕΜΕΔΟ – ΜΕΡΙΑ - Υποψήφιος και ο ΑΒΡΑΑΜ για την Κυριακή.

ΤΟ… ΧΟΥΙ ΤΟΥ ΚΑΜΑΡΑ

Και στο Μόναχο, ο Αφρικανός «εκβίασε» το σουτ λίγο πριν το 1-0.

ΣΙΓΟΥΡΙΑ στον Ρέντη ότι θα βγάλουν «νοκ άουτ» τον Ερυθρό Αστέρα στο τέλος.

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ!

Τι πραγματικά συμβαίνει με τον ΛΙΣΑΝΤΡΟ ΣΕΜΕΔΟ του ΟΦΗ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ!

Η απόλυτη σιγουριά στον Ολυμπιακό με τον Ζοσέ Σα στην εστία - «Τρέλανε» και τους Γερμανούς ο Πορτογάλος τερματοφύλακας, τον οποίο πια υπολογίζει και για βασικό ο Σάντος στην εθνική ομάδα - Πολλές ομάδες που είχαν σκάουτερ στο Μόναχο έχουν πλέον πολύ ψηλά στη λίστα τους τον 26χρονο γκολκίπερ - Τα φετινά κατορθώματά του και η μεγάλη αυτοπεποίθηση που τον διακρίνει.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

Να κορίτσια, να μάλαμα!

Εντυπωσιακές οι «ερυθρόλευκες», συνέτριψαν τη Ναμούρ μέσα στο Βέλγιο με 83-55 - Σούπερ δίδυμο οι Γέμελος (23 π.) και Τόμας (23 π.) - Ο Ολυμπιακός θα παίξει με τη Βαλένθια για την 1η θέση στον όμιλο.

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Περικλή Βασιλάκη

Κηδεύεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Νεοχώρι Πρεβέζης, ο Αθηναίος πρώην διεθνής διαιτητής, ο οποίος χθες «έφυγε» από τη ζωή, έπειτα από σύντομη μάχη με την επάρατη νόσο.

Το τελευταίο «αντίο» στον νεότερο σε ηλικία ρέφερι που σφύριξε αγώνα Α’ Εθνικής τον Οκτώβριου του 1983 (ΠΑΟ – Απόλλων) θα πουν συγγενείς και φίλοι στις 11.00, στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας Νεοχωρίου, όπου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία.