«ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ, ΑΛΛΑ... ΜΠΑΓΕΡΝ»!

Ο Μηνάς Χαντζίδης μιλά στο «ΦΩΣ» για τη μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την πρωταθλήτρια Γερμανίας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ, ΑΛΛΑ... ΜΠΑΓΕΡΝ»!

«ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ, ΑΛΛΑ... ΜΠΑΓΕΡΝ»!

Ο Μηνάς Χαντζίδης στο «ΦΩΣ» για τη μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την πρωταθλήτρια Γερμανίας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τι λέει ο παλιός άσος της ομάδας για τους Βαυαρούς και τη φετινή παρουσία τους, οι συμβουλές του προς τους παίκτες του Ολυμπιακού, η σημασία της βοήθειας από τον κόσμο - Η γνώμη του για την προσπάθεια στην Ευρώπη και για τα δύο χρόνια μακριά από τον εγχώριο τίτλο - «Δεν πρέπει να υπάρχει καμία εμμονή ύστερα από τόσους τίτλους, εγώ περίμενα οκτώ χρόνια - Είχαμε τους καλύτερους παίκτες, αλλά δεν μας άφηναν να το πάρουμε»!

Η απίστευτη σύμπτωση της καριέρας του (53χρονου αλλά πάντα... φορμαρισμένου) Μηνά ως αντιπάλου της Μπάγερν, όταν ήταν ποδοσφαιριστής της Λεβερκούζεν.

Πώς είδε το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, ποιος παίκτης του Ολυμπιακού τού αρέσει περισσότερο, ποιο είναι αυτό που τον στενοχωρεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο των τελευταίων ετών.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

Η ΤΡΙΑΔΑ-ΦΩΤΙΑ…

…στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς με ΟΦΗ, Μπάγερν και ΑΕΚ - Πώς σκέφτεται να διαχειριστεί αυτήν την τριπλέτα αγώνων ο Πορτογάλος - Ποια είναι τα κλειδιά, τι περιμένει αυτήν την εβδομάδα και πού σκέφτεται να κάνει ροτέισον - Επιστροφή σήμερα στον Ρέντη και στις προπονήσεις.

Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΟΜΑΡ

Πρωτοφανής αποθέωση στη Νορβηγία για τον αρχηγό του Ολυμπιακού - «Ζαλίστηκα, δεν κατάλαβα τι έγινε» δήλωσε ο Ελαμπντελαουί για τον ηρωισμό του στη φάση που κέρδισε το πέναλτι κόντρα στην Ισπανία.

ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ

Ο Μαυρογενίδης κέρδισε πόντους μετά το 5-1 επί του Παναθηναϊκού με την Κ17- Τι γίνεται με Νικοπολίδη και τον διάδοχο του Πέρες στην Κ19.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

«Ερυθρόλευκη» λαίλαπα!


Οι έφηβοι του Ολυμπιακού έκαναν επίδειξη δύναμης (5-1) απέναντι στον Παναθηναϊκό - Υποδειγματικό ποδόσφαιρο από τους παίκτες του Δημήτρη Μαυρογενίδη, που, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να γυρίσουν με θριαμβευτικό τρόπο το ντέρμπι.

ΚΕΜΖΟΥΡΑ… ΟΛΟΤΑΧΩΣ!

Ο Λιθουανός τεχνικός χαίρει της εμπιστοσύνης της διοίκησης και έχει τη στήριξη των παικτών, μετά τη φανταστική εικόνα της ομάδας κόντρα στη Βαλένθια - Πλέον, είναι ξεκάθαρο φαβορί να συνεχίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος της σεζόν.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Από τη Νίκαια στην… κορυφή η Ιεράπετρα!

Δεύτερη σερί νίκη για τους αήττητους Κρητικούς, που επικράτησαν του Ιωνικού με 1-0 (32’ Αποστολόπουλος), ένα αποτέλεσμα που συνιστά «μαγική εικόνα» - Στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των νικητών Γιάννης Μάγγος προκάλεσε αίσθηση, αφού, αντί για θριαμβολογίες, προτίμησε να επικεντρωθεί στο ανθρωπιστικό δράμα που λαμβάνει χώρα στη Συρία.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ

ΗΤΑΝ… ΘΡΙΛΕΡΑΚΙ!

Ο Φωστήρας με γκολ του Κουλούρη στο 93’ έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί της Καλλιθέας στη Γ’ Εθνική και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στο γειτονικό ντέρμπι - Δύο φορές προηγήθηκαν στο παιχνίδι οι «κυανόλευκοι», με τους Στούπη (37’ με πέναλτι) και Μαρουκάκη (73’), αλλά ο «φονέας» είχε ισάριθμες απαντήσεις με τους Πανάκη (64’) και Κουλούρη.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΓΟΥΤΑΣ