ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ!

Μπουχαλάκης και Κούτρης είχαν απασχολήσει συλλόγους του Καμπιονάτο και το Σάββατο αρκετοί σκάουτερ θα βρεθούν στο ματς της Εθνικής.

ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ!

ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ!

Μπουχαλάκης και Κούτρης είχαν απασχολήσει συλλόγους του Καμπιονάτο και το Σάββατο αρκετοί σκάουτερ θα βρεθούν στο ματς της Εθνικής έχοντας στην ατζέντα τούς δύο παίκτες του Ολυμπιακού - Υπό παρακολούθηση και ο Μασούρας.

ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Δεν υπάρχει συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Νικοπολίδη για την ομάδα Νέων - Λύσεις και εκτός Ελλάδας εξετάζουν οι Πειραιώτες.

ΦΟΥΛΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΟΦΗ

Ποντένσε και Τσιμίκας πατάνε γκάζι στον Ρέντη προκειμένου να είναι έτοιμοι με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΛΑΖΑΡΟ

Πότε θα είναι διαθέσιμος ο Χριστοδουλόπουλος και πότε τον υπολογίζει ο Πέδρο Μαρτίνς.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΝΑΣ ΟΜΑΡ… ΣΚΕΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Ο Ελαμπντελαουί διανύει την έκτη σεζόν του στον Ολυμπιακό, φτάνει Τζιοβάνι, Φουστέρ και Οφορίκουε και αν συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο μπορεί να ξεπεράσει Λοσάντα και Καστίγιο και να γίνει ο δεύτερος ξένος σε χρονική παρουσία στον Θρύλο μετά τον Τζόρτζεβιτς!

Δύσκολα ματς με Ισπανία και Ρουμανία δίνει αυτές τις μέρες ο 28χρονος άσος, πρόβλημα ενόψει των επόμενων υποχρεώσεών του με τον Ολυμπιακό - Διαχείριση ετοιμάζει ο Μαρτίνς για τον αρχηγό, ο οποίος έχει παίξει 12 σερί 90λεπτα με την Εθνική Νορβηγίας από τον περασμένη σεζόν!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

H MEΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΙΕΓΚΟ…

Με αφορμή τo καινούργιο ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του ανεπανάληπτου Μαραντόνα στη Νάπολι από το 1984 έως τα τέλη του 1988, το «ΦΩΣ» θυμάται και σας παραθέτει μια… ενδεκάδα σπουδαίων ταινιών, εμπνευσμένων από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Από τον Πελέ και τον Ερίκ Καντονά μέχρι τον Μοχάμεντ Άλι και τον Τζέικ Λα Μότα, αλλά και εύφημος μνεία επίσης εξαιρετικών φιλμ που κόπηκαν από τη… βασική μας ενδεκάδα!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΔΙΚΟΣ… ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Οι Αγγελόπουλοι έχουν αναλάβει το θέμα του επόμενου προπονητή, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να είναι στην κορυφή της λίστας, αλλά όλοι περιμένουν και την άμεση αντίδραση της ομάδας στα δύο καυτά ματς με Βαλένθια και Ζενίτ, όπου το «δύο στα δύο» επιβάλλεται για να… ξεχαστεί το κάζο από τη Βιλερμπάν.

Παίρνει πρωτοβουλίες ο Κεστούτις Κεμζούρα και βγαίνουν μπροστά οι παλιοί, μετά το «ηλεκτροσόκ» με τη φυγή του Ντέιβιντ Μπλατ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

«ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν’τ Σιπ, μιλώντας σε ιταλικά ΜΜΕ, τόνισε πως στόχος είναι η πρόκριση της «γαλανόλευκης» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Ατομικό για τρεις χθες - Προπονήθηκε ο Πασχαλάκης, που αντικατέστησε τον τραυματία Μπάρκα - Οι δοκιμές του Ολλανδού προπονητή ενόψει Ιταλίας.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ