ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ!

Το «ΦΩΣ» έψαξε και αποκαλύπτει τη σίγουρη παρουσία του Ολυμπιακού στο γκρουπ των ισχυρών των προκριματικών κατά την επόμενη διετία!

ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ!

ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ!

Το «ΦΩΣ» έψαξε και αποκαλύπτει τη σίγουρη παρουσία του Ολυμπιακού στο ΓΚΡΟΥΠ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ των προκριματικών κατά την επόμενη διετία! - Γιατί θα πέσει δύσκολα από την 35η θέση της κατάταξης της ΟΥΕΦΑ, ακόμα κι αν δεν πάρει βαθμό στον φετινό όμιλο! - Διαβάστε αναλυτικά για ποιο λόγο δεν χρειάζεται να ανησυχούν οι «ερυθρόλευκοι» με τη χαμηλή βαθμολογία της Ελλάδας στην Ευρώπη.

ΣΤΗΝ 9η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Αφιέρωμα της «Μίρορ» για τους πολυνίκες συλλόγους σε όλο τον κόσμο, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στην πρώτη 10άδα.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ!

«Ντου» 100 ατόμων με διακριτικά του ΠΑΟΚ σε παιχνίδι Κ16 της Σχολής του Ολυμπιακού στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης - Χτύπησαν στο πρόσωπο τον υπεύθυνο ΓΙΩΡΓΟ ΧΟΧΛΑΚΗ και τον γιο του, εκφόβισαν τα ανήλικα παιδιά και αφού έκλεψαν τσάντες και φανέλες, τράπηκαν σε φυγή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μόνο την Παρασκευή θα προπονηθούν οι ΜΕΡΙΑ, ΣΑ και ΠΟΝΤΕΝΣΕ ενόψει Βόλου - Η εμπειρία του ΛΟΒΕΡΑ από παιχνίδια τύπου Τσάμπιονς Λιγκ στη Λατινική Αμερική, τα 17 ματς του ΜΠΕΝΖΙΑ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και η «πρώτη» του ΓΚΑΣΠΑΡ στα «αστέρια»!

Γράφει ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

ΤΟΤΕΝΑΜ... ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ!

Η ανάλυση των έως τώρα αγώνων των «πετεινών» στην Πρέμιερ Λιγκ - «Ξεσκονίζουν» στον Ολυμπιακό την πρώτη αντίπαλο στο Τσάμπιονς Λιγκ - Ψάχνεται ο Ποτσετίνο, «καυτός» ο Κέιν, που είχε και χατ τρικ με την Εθνική - Κρυφός «σύμβουλος» ο ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ, ο οποίος με την Κρίσταλ Πάλας θα παίξει εναντίον τους πριν από το «Καραϊσκάκης» - Οι τραυματισμοί Ντομπελέ και Λο Σέλσο.

Γράφει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΞΑΝΑ

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν με την Τότεναμ - Ο ΜΑΡΤΙΝΣ δεν θέλει να πάθει ό,τι και ο Χάσι στην πρεμιέρα του με τη Σπόρτινγκ - Τι έχει δείξει η κατασκοπία.

ΚΛΗΣΗ ΑΓΓΛΩΝ

Η Κ15 των Πειραιωτών κλήθηκε σε τουρνουά της Πρέμιερ Λιγκ, που θα γίνει τον Οκτώβριο.

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!

Η εθνική ομάδα μπάσκετ χρειάζεται νίκη με διαφορά τουλάχιστον 12 πόντων απέναντι στην Τσεχία σήμερα (11.30, ΕΡΤ Σπορτς) για να προκριθεί στους «8» του Μουντομπάσκετ, διαφορετικά… επιστρέφει στο σπίτι - Η «γαλανόλευκη» έχει προβληματίσει με τις έως τώρα εμφανίσεις της στη διοργάνωση, αλλά πλέον τα… ψέματα τελείωσαν.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

ΣΥΣΚΕΨΗ 9 «ΕΙΔΙΚΩΝ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ!

Παραμονή του ματς με την Ελλάδα ο κόουτς των ΗΠΑ ΓΚΡΕΓΚ ΠΟΠΟΒΙΤΣ συγκάλεσε μίτινγκ με άλλους οκτώ προπονητές για τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει τον ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ! - Έπειτα από ώρες μελέτης άλλαξε το πλάνο του και κάλεσε μέσα στη νύχτα τον Χάρις, ανακοινώνοντάς του πως δεν θα παίξει αυτός απέναντι στον Έλληνα σούπερ σταρ, αλλά ο Μπαρνς!

Η ΙΣΠΑΝΙΑ «ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕ» ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ!

Γράφουν οι Α. ΧΑΝΙΑΣ, Κ. ΤΣΟΥΜΠΡΗΣ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Ο Ολυμπιακός εμφάνισε αδυναμίες στην επίθεση στα φιλικά κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο και τη Βενέτσια, αλλά η ομάδα χρειάζεται χρόνο και υπομονή - Κέρδος η παρουσία του ΡΟΥΜΠΙΤ, με τον ΜΠΑΛΝΤΓΟΥΙΝ να εντυπωσιάζει στο ανοιχτό γήπεδο.

Γράφει ο ΝΟΤΗΣ ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΙΒΟΣ

ΓΙΓΑΝΤΟΜΑΧΙΕΣ ΣΤΟ ΜΙΝΣΚ

Η μικτή Ευρώπης αντιμετωπίζει σήμερα και αύριο στη Λευκορωσία την αντίστοιχη των ΗΠΑ στη «48ωρη μάχη των κορυφαίων», με τη συμμετοχή Στεφανίδη, Φιλιππίδη και Τεντόγλου.