«ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ» ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ, ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ, ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με την Ντιναμό Κιέβου και ο Πέδρο Μαρτίνς  έχει κάθε λόγο να χαμογελά.

«ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ» ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ, ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ, ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ

«ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ» ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ, ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ, ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με την Ντιναμό Κιέβου και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάθε λόγο να χαμογελά βλέποντας την ομάδα του να είναι σε καλό δρόμο - Εξαιρετικός ο Κρητικός χαφ, άνοιξε το σκορ στο 5’ και έκανε τρομερή δουλειά στα χαφ μαζί με τον Βραζιλιάνο - Όλα τα λεφτά ο Γάλλος σταρ, πολύ καλός και ο Γιώργος Μασούρας - Πέρασε το τεστ ο Ολυμπιακός κόντρα σε αντίπαλο επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΦ

Ο Μπενασέρ είναι από τις πρώτες επιλογές και ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφή με την πλευρά του - Στον Μαρτίνς αρέσει ο Φρανσέρτζιο της Μπράγκα.

ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ Ο ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ

Ήρθε στην Ελλάδα ο Σέρβος και υπέγραψε στον Ολυμπιακό - Μένει στην ομάδα του Πειραιά - Κράτησε ποσοστό μεταπώλησης η Παρτιζάν.

ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΦΟΝΤΕ ΚΑΜΑΡΑ

Ο Αφρικανός μπακ ήρθε κι αυτός στην Αθήνα και τελείωσε το τυπικό μέρος της μεταγραφής του - Υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο «δυναμίτης» Ρούμπιτ στον Θρύλο!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα δύο χρόνια
- Σκληρός εργάτης, αθλητικός, δεν διστάζει να βάζει το σώμα του στη… φωτιά! - Τι συμβαίνει με Τεόντοσιτς και η περίπτωση Αρσενόπουλου - Ματιές σε Σαρικόπουλο, προτάθηκε ο Ερλ Κλαρκ - «Ισπανός για τη θέση του Χρήστου Σταυρόπουλου».

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΥΜΠΡΗΣ


«Να ξέρατε τι περάσαμε με αυτά τα κορίτσια…»

Συγκινητική και αποκαλυπτική στο «ΦΩΣ» η Αθηνά Ζέρβα, προπονήτρια της Εθνικής κωφών γυναικών, που σάρωσε τα χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα! - «Οι κοπέλες δεν ακούν, αλλά βλέπουν με τα μάτια και την ψυχή τους»!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΜΗΣ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ