ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ!

Έπιασε λιμάνι ο «εκλεκτός» του Μαρτίνς, Γιουσέφ Ελ Αραμπί (όπως είχε προϊδεάσει το «ΦΩΣ» από την Τετάρτη), ο οποίος πέρασε χθες ιατρικά, υπέγραψε και σήμερα ενσωματώνεται στην προετοιμασία της Αυστρίας.

ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ!

ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ!

Έπιασε λιμάνι ο «εκλεκτός» του ΜΑΡΤΙΝΣ, ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ (όπως είχε προϊδεάσει το «ΦΩΣ» από την Τετάρτη), ο οποίος πέρασε χθες ιατρικά, υπέγραψε και σήμερα ενσωματώνεται στην προετοιμασία της Αυστρίας.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ: O Μαροκινός είχε 90 γκολ την τελευταία τριετία στο Κατάρ, 30 γκολ τη σεζόν!

Τον «πολιορκούσαν» έως το τέλος η Τραμπζονσπόρ και μία ρωσική ομάδα! - Γιατί είπε χθες το πρωί το «ναι» στους Πειραιώτες - Το «ΦΩΣ» αποκαλύπτει το «τρελό» συμβόλαιό του, σύμφωνα με πληροφορίες από το Μαρόκο.

«ΓΚΑΖΩΝΕΙ» ΓΙΑ ΧΑΦ

Σε πρώτο πλάνο ο ΜΠΕΝΑΣΕΡ (Μονακό), αλλά και ο ΑΛΦΑ ΣΕΜΕΔΟ (Μπενφίκα) αν δεν κλείσει Αγγλία - Τελειώνει και του γκολκίπερ ΑΛΕΝ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

ΠΑΡΤΙ ΓΚΕΡΕΡΟ!

Ο Ολυμπιακός αποχαιρετά την Πολωνία με πολύ καλή εμφάνιση για 60 λεπτά και το 5-0 επί της Γιαγκελόνια - Έκλεψαν την παράσταση ο Ισπανός φορ που έκανε χατ τρικ (31’, 45’, 57’) και ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ με τις ασίστ του - Πάσα–όνειρο του. ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ στο γκολ του ΦΟΡΤΟΥΝΗ (77’) - Σεφτέ στα γκολ ο ΜΠΑ, που άνοιξε το σκορ (11’).
100% ευστοχία: πέντε σουτ στην εστία και… πέντε γκολ από τους Πειραιώτες!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ Ο ΛΕ ΝΤΕΪ

Μετά τους Τίμα και Μπόγρη, η ΚΑΕ Ολυμπιακός αποδέσμευσε και τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ.

H ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ

Η συντριπτική πλειονότητα των φιλάθλων του Ολυμπιακού στηρίζει με θέρμη τη στάση των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, αλλά αναμένει από εκείνους να μιλήσουν για το μέλλον και τις εξελίξεις στην ομάδα, μετά τη ζόρικη σεζόν που έφυγε.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ

Ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε το «παρών» στο ΣΕΦ και προπονήθηκε, γνωρίζοντας από κοντά τόσο τον Κέβιν Πάντερ όσο και τον Αντώνη Κόνιαρη - Θέμα χρόνου η ανανέωση του συμβολαίου του.

«Ψήνει» τον Πολ να βάλει τα ερυθρόλευκα

Ανέβασε την προσφορά του στον Αμερικανό ο Ολυμπιακός.

ΓΡΑΦΕΟΥΝ ΟΙ ΝΟΤΗΣ ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Ο Παπαστάμος στην κορυφή της Ευρώπης

Ο 18χρονος Χανιώτης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200 μ. μικτή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων, που διεξάγεται στο Καζάν - Πέρυσι στο Ελσίνκι ήταν δεύτερος στα 400 μ. μικτή.
Χάλκινο ο Αρκάδιος Ασπουγαλής στα 50 μ. πρόσθιο.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Κρατικό χρήμα μέσω της ΕΡΤ σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΟΦΗ

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας θα υιοθετήσει τις προσφορές των τριών ομάδων και των Σούπερ Λιγκ 1 και Σούπερ Λιγκ 2, αλλά οι εγκρίσεις και οι υπογραφές θα πέσουν από τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις αυριανές εκλογές.