ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ!

Στο 1-1 έμεινε ο Ολυμπιακός με τη Λέγκια Γκντανσκ (ισοφάρισε στο 93’ ο Γκερέρο), με τον Γάλλο σταρ να ξεδιπλώνει ξανά στο χορτάρι την κλάση του.

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ!

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ!

Στο 1-1 έμεινε ο Ολυμπιακός με τη Λέγκια Γκντανσκ (ισοφάρισε στο 93’ ο ΓΚΕΡΕΡΟ), με τον Γάλλο σταρ να ξεδιπλώνει ξανά στο χορτάρι την κλάση του - Πολλές οι δοκιμές του ΜΑΡΤΙΝΣ (ξεκίνησε με 4-2-3-1, κατέληξε σε 4-4-2) - Έπαιξε στην κορυφή ακόμα και ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ - Αρκετά καλός ο ΣΕΜΕΔΟ.

Ορεξάτοι οι ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ και στο πρώτο μέρος οι ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ – ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ - Ποιοι «ερυθρόλευκοι» λύγισαν από την κούραση! - Κακή εκτίμηση των ΣΙΑΜΠΑΝΗ και ΜΠΑ στο γκολ των Πολωνών.

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ

Αποχώρησε στο 35’ με σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο αριστερά - Πρόλαβε τη μεγάλη ζημιά, τρέχει για την Πλζεν ο Σέρβος στόπερ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΙ ΑΛΛΟΣ… ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ!

Ο Μαροκινός φορ εξετάζει σοβαρά την πρόταση του Ολυμπιακού, στο λιμάνι περιμένουν την απάντησή του, αλλά παράλληλα «δουλεύουν» ακόμη έναν φορ, που το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει στον Τύπο και αποτελεί εισήγηση του ΜΑΡΤΙΝΣ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

Συνάντηση ποδοσφαιρικής κορυφής!

Παραμονή του φιλανθρωπικού αγώνα στη Ριζούπολη μεταξύ Ελλήνων και Πορτογάλων παλαιμάχων διεθνών, που θα αναβιώσει μνήμες για τα 15χρονα από το έπος του 2004, ο τότε πρωταθλητής Ευρώπης με τη «γαλανόλευκη» Ότο Ρεχάγκελ και ο νυν με την Πορτογαλία Φερνάντο Σάντος μοιράστηκαν τη σκηνή του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, με φόντο την ευρωπαϊκή κούπα!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ

Δεν μπορούσε αυτή η Εθνική…

Βαριά ήττα των Εφήβων από τους Γάλλους με 46-77! - Η ελληνική ομάδα θα συνεχίσει για τις θέσεις 9-16 στο Παγκόσμιο της Κρήτης.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΥΜΠΡΗΣ

Πάντερ: Θα μάθω από Σπανούλη και Πρίντεζη

Έφτασε στην Αθήνα ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος δήλωσε κατενθουσιασμένος που έγινε μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας - Τόνισε πως ήρθε στον Ολυμπιακό γιατί θέλει να είναι νικητής.

Έρχεται Αθήνα ο Μπλατ

Ο προπονητής των Πειραιωτών και θα έχει συνάντηση με τους Αγγελόπουλους, για την ενίσχυση του ρόστερ.

Κρίσιμες μέρες για Μπόγρη – Λε Ντέι

Σήμερα τελειώνει η προθεσμία για την ανανέωση του συμβολαίου του Έλληνα σέντερ και αύριο για τον Αμερικανό - Αμφότεροι βλέπουν την πόρτα της... εξόδου - Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος στο μεγάλο λιμάνι.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μέσι: Η Βραζιλία ελέγχει τα πάντα!

Λάβρος ο αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής, έβαλε κατά πάντων μετά την ήττα-αποκλεισμό (2-0) της «αλμπισελέστε» από τη «σελεσάο» στον ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα, διαμαρτυρόμενος για δύο πέναλτι αλλά και την εν γένει διαιτησία του αγώνα.

Στο «σούπερκλασικο» του «Μινειράο» η οικοδέσποινα προκρίθηκε με γκολ των Γκαμπριέλ Ζεσούς και Φιρμίνο, ενώ οι Αργεντινοί είχαν δύο δοκάρια με τους Αγκουέρο και Μέσι.