Η ΚΟΥΡΣΑ ΤΩΝ ΦΟΡ

Ο Ντουρμισάι έχει πάρει προβάδισμα έναντι των συμπαικτών του στην Πολωνία.

Η ΚΟΥΡΣΑ ΤΩΝ ΦΟΡ

Η ΚΟΥΡΣΑ ΤΩΝ ΦΟΡ

Ο Ντουρμισάι έχει πάρει προβάδισμα έναντι των συμπαικτών του στην Πολωνία - Το πρότζεκτ που πιστεύουν στον Ολυμπιακό - Η πιθανή πρόταση για Σολδάνο - Στα ίδια ο Γκερέρο και ο Κάιπερς.

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΕ ΣΕΜΕΔΟ

Η «τρέλα» του Πορτογάλου να παίξει χωρίς καμία προπόνηση με την ομάδα και το τετ α τετ με τον Μαρτίνς.

ΣΤΟ «ΑΝΤΡΟ» ΤΩΝ ΑΝΑΛΥΤΩΝ

Το «ΦΩΣ» σάς παρουσιάζει τα μηχανήματα που χρησιμοποιούν οι αναλυτές του Ολυμπιακού για την «κατασκοπία» και τις προπονήσεις της ομάδας - Πώς βοηθούν στην αποφυγή τραυματισμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Ραντζέλοβιτς που κέρδισε πόντους - Τι έλεγε ακόμα και χθες ο Ομάρ - Πού έχει δουλειά ο Μαρτίνς - Ενσωματώνεται και ο Σιαμπάνης - Η αντίδραση του Ποντένσε που δεν άρεσε - Η ανάγκη για χαφάρα

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ!

Η σύγκριση της ευρωπαϊκής παρουσίας του Πέδρο Μαρτίνς σε σχέση με των συμπατριωτών του τεχνικών της ΑΕΚ και (πλέον) του ΠΑΟΚ.

Η πορεία προκρίσεων του «ερυθρόλευκου» τεχνικού σε σχέση με Φερέιρα και Καρντόσο.

Η διαφορά σε επιτεύγματα και η προοπτική των Σα, Ποντένσε, Σεμέδο του Ολυμπιακού συγκριτικά με τους Πορτογάλους που έφερε στις φετινές μεταγραφές η «Ένωση».

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑ… ΣΛΙΜΑΝΙ

Εβδομάδα… φορ στο λιμάνι! - «Φούντωσε» πάλι το θέμα του Αλγερινού της Λέστερ - «Πολιορκία» Αράβων σε ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ, δεν τα παρατάνε στο λιμάνι - Τα τελευταία νέα για ΜΟΥΡΙΚΙ, ΝΕΣΤΟΡΟΦΣΚΙ και… ΜΠΕΡΓΚ, που όσο δεν βρίσκει ομάδα, οι Σουηδοί τον διατηρούν στο «κόλπο».

ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΥ ΜΙΧΟΡΛ

Οι Αυστριακοί επιβεβαιώνουν για τον 24χρονο Αυστριακό χαφ της ΛΑΣΚ Λιντς.

«Ολυμπιακό ή Άντερλεχτ ο ΒΕΡΜΑΕΛΕΝ, αν δεν πάει Αγγλία» έλεγαν χθες στη Βαρκελώνη.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ Ο ΜΠΛΑΤ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΡ

Αυτό είναι το αγωνιστικό προφίλ του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού - Ένας γκαρντ που έχει το ένστικτο του σκόρερ, ο οποίος, όταν βρει ρυθμό, γίνεται «δολοφόνος» για την αντίπαλη άμυνα - Τα δεδομένα στη γραμμή των «κοντών» στο μεγάλο λιμάνι

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν έφτανε ο Ρογκαβόπουλος…

Ήττα των Εφήβων από τους ανώτερους Ρώσους (83-75)
- Αύριο η Εθνική μας αντιμετωπίζει την Αργεντινή στο Παγκόσμιο της Κρήτης.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΥΜΠΡΗΣ

«Ναπολιτάνος» ο Μανωλάς!

Ο 28χρονος διεθνής στόπερ υπέγραψε στoυς «παρτενοπέι», οι οποίοι κατέβαλαν τη ρήτρα των 36 εκατ. ευρώ στη Ρόμα - 4 εκατ. ευρώ οι ετήσιες απολαβές για το 5ετές συμβόλαιο του Ναξιώτη άσου.