«ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»!

Ο Βασίλης Τοροσίδης έδωσε το σύνθημα για τη νέα σεζόν.  

«ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»!

«ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»!

Ο Βασίλης Τοροσίδης έδωσε το σύνθημα για τη νέα σεζόν * «Είμαστε πιο ενισχυμένοι και έτοιμοι από πέρσι» τόνισε ο «Τόρο» * Τι λέει για τα ματς με την Πλζεν, την εμπειρία του στην Ιταλία, τον ρόλο του και τα νέα παιδιά.

ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΣ

Το πρώτο ξεκάθαρο δίτερμα στο Γκνιεβίνο * Τα δίδυμα στα στόπερ, ο Ντουρμισάι και οι ακραίοι επιθετικοί * Όλα όσα έγιναν στην προπόνηση και οι εντολές.

«ΜΑΓΟΣ» ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ

Γιατί «κερδίζει» τον Πορτογάλο κόουτς ο Γάλλος σταρ, ο οποίος εισπράττει συνεχώς τα εύσημά του * Οι πρώτες του ημέρες στον Ολυμπιακό, ο κολλητός του και η θέση του.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΕΣΙ!

Τα κατορθώματα του Ρούμπεν Σεμέδο στην Πριμέρα, η εμπειρία του από το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σπόρτινγκ, οι «κόντρες» του με τον Κριστιάνο, η νίκη του επί του… Μήτρογλου, η αναμέτρηση με τον… Τσιμίκα στις Ελπίδες, η «πελάτισσα» Πόρτο * Ξεχωριστές στιγμές από την καριέρα του νέου άσου του Ολυμπιακού, σε ένα σπέσιαλ αφιέρωμα.

«ΤΟΥΡΜΠΟ» Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ

Σε εξαιρετική κατάσταση στα ιατρικά, φεύγει σήμερα για Πολωνία * Αμέσως στην προετοιμασία ο 25χρονος στόπερ, που υπέγραψε χθες το 4ετές συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και ανακοινώθηκε από την πειραϊκή ΠΑΕ * Ευχές και από τη Βιγιαρεάλ για καλή καριέρα στην Ελλάδα.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

ΓΙΑ ΝΕΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ!

Τούρκοι, Ισπανοί και Γάλλοι στο «κόλπο» για ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ, αλλά ο Ολυμπιακός παλεύει και έχει πιθανότητες! * Επιβεβαιώνει η Κορίνθιανς για ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ και… ελληνικό ενδιαφέρον * «Παιχνιδάκια» Μέντες με ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ * Σε ανοιχτή γραμμή και με ΜΟΥΝΙΕ.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΙΒΗΡΙΚΗ

Ποιες περιπτώσεις έχουν ακουστεί για ΧΑΦ και τι ακριβώς ισχύει
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ως ελεύθερος ο ΝΑΤΧΟ πάει Αλάνιασπορ * «Πόρτα» σε Σάντος για ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ * «Κλείδωσαν» οι ημερομηνίες για τα ματς με Πλζεν.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΠΛΑΤ

Συμπληρώθηκαν 12 μήνες από την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την πρόσληψη του Ντέιβιντ Μπλατ * Έργα και ημέρες αλλά και ατάκες του Αμερικανού κόουτς από την παρουσία του στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων».

ΤΕΛΟΣ Ο ΤΙΜΑ

Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με τον Λετονό φόργουορντ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Χίμκι.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

«Έφυγε» ο Μπάμπης Χολίδης

Την τελευταία πνοή του άφησε χθες ο σπουδαίος ολυμπιονίκης της πάλης * Ο άλλοτε προπονητής της εθνικής ομάδας «προδόθηκε» από την καρδιά του, σε ηλικία 63 ετών.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΟΦΗ!

Το μπασκετικό τμήμα του ΟΦΗ επανέρχεται στη Β’ Εθνική ύστερα από 8 χρόνια και μιλούν στο «ΦΩΣ» ο προπονητής Γιάννης Ράλλης και ο παίκτης Πρόδρομος Τσερκιτζόγλου.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΠΑΚΟΣ

Αήττητος το χρυσό στο Πανελλήνιο Παίδων ο Προμηθέας!

Το ασημένιο η ΔΕΚΑ, το χάλκινο ο Πανιώνιος
Πολυτιμότερος παίκτης ο Λευτέρης Μαντζούκας του Προμηθέα
Στο Πανελλήνιο Κορασίδων πρώτος ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου, δεύτερος ο Παναθηναϊκός και τρίτος ο Σύλλας Αιδηψού
MVP και πρώτη σκόρερ η Έλενα Μποσγανά του Κρόνου!

Γράφει ο Κώστας Τσουμπρής