ΤΟΥ «ΠΑΝΕ» ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ!

Ο Ολυμπιακός «βλέπει» στράικερ από την Αφρική (Ελ Αραμπί, Μουνιέ και τον πολύ δύσκολο Σλιμανί).

ΤΟΥ «ΠΑΝΕ» ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ!

ΤΟΥ «ΠΑΝΕ» ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ!

Ο Ολυμπιακός «βλέπει» στράικερ από την Αφρική (Ελ Αραμπί, Μουνιέ και τον πολύ δύσκολο Σλιμανί), καθώς έχει μείνει ικανοποιημένος από τις προηγούμενες επιλογές του από τη συγκεκριμένη ήπειρο * Τζεμπούρ, Ολαϊτάν, Ιντέγε και Χασάν «δείχνουν» τον δρόμο.


Ο ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ ΚΑΙ Ο... ΜΠΕΡΓΚ!

Η σύγκριση του Μαροκινού σέντερ φορ με τον Σουηδό στην Αραβία * Τα διπλάσια γκολ έχει βάλει ο Ελ Αραμπί, ενώ σκόραρε και στα 4 ματς του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας απέναντι στην ομάδα του Μπεργκ!


ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΥΦΑΝΤΗ

Παλιοί παίκτες του Ολυμπιακού και πολύς κόσμος δίπλα στον θρυλικό Ηλία Υφαντή και στη σύζυγό του Ελένη, στην ανείπωτη οδύνη τους για τον χαμό του γιου τους.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ


Ανατροπή στην υπόθεση ΣΕΜΕΔΟ

Στον Ολυμπιακό, όμως, χωρίς χρονοτριβή σκοπεύουν να κλείσουν αμυντικό εντός της εβδομάδας! * «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» έλεγαν οι Ισπανοί * «ΠΑΜΕ ΓΙ’ ΑΛΛΑ» ξεκαθάριζε η ΠΑΕ.


ΑΡΕΣΕΙ Ο ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

Θετικός ο Μαροκινός φορ για Ολυμπιακό * «Ανεβαίνει» κι άλλο ο ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ


Η «ΑΝΑΓΝΩΣΗ» ΤΩΝ 27

Πετάει για Πολωνία σήμερα ο Ολυμπιακός και ο Μαρτίνς ανακοίνωσε χθες την αποστολή * Τι δείχνουν οι επιλογές του Πορτογάλου και πού υπάρχουν κενά * Με τρεις στόπερ στο βασικό στάδιο οι Πειραιώτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Κόπηκαν» Μάνος και Ιγκόρ Σίλβα * Υπό παραχώρηση ο εκτός πλάνων Μπίμπαρς Νάτχο * Ποιοι είναι οι πιτσιρικάδες που επιλέχθηκαν από τον κόουτς.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Αρέσει και ο Χάντερ

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έβαλε στο «κάδρο» του τον σέντερ που αγωνίστηκε με επιτυχία στην ΑΕΚ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

H KOKKINH ΠΑΣΑΡΕΛΑ!

Δεν παίζονται… γενικώς τα κορίτσια του Θρύλου σε βόλεϊ, πόλο και μπάσκετ και το αποδεικνύουν και εκτός αγωνιστικών χώρων.

ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ