ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΘΡΥΛΕ!

Ύστερα από 5 σερί ήττες, ο Ολυμπιακός έδειξε επιτέλους το πραγματικό του πρόσωπο.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΘΡΥΛΕ!

Αυτός είσαι, Θρύλε!

Ύστερα από 5 σερί ήττες, ο Ολυμπιακός έδειξε επιτέλους το πραγματικό του πρόσωπο και με τη νίκη (89-76) επί της Μπουντούτσνοστ έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης Απολαυστική εμφάνιση, με πλουραλισμό στην επίθεση, 50% (12/24) στα τρίποντα και 26 ασίστ * Οι Πειραιώτες συνδύασαν ουσία και θέαμα στο παιχνίδι τους * Κυρίαρχος ο Μιλουτίνοβ, που έκανε νέο νταμπλ νταμπλ (15 πόντοι, 12 ριμπάουντ), πρώτος σκόρερ με εντυπωσιακή εμφάνιση ο Πρίντεζης (19 πόντοι, με 7/10 δίποντα), φώναξε «παρών» ο εξαιρετικός Βεζένκοφ (12 πόντοι), ενώ μεγάλη ώθηση έδωσε και ο Τουπάν (13 πόντοι, με 3/3 τρίποντα) * Έρχεται «τελικός» την επόμενη εβδομάδα για την έκτη θέση, στην Ιταλία κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

«ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΩ…»

Ο Μαρτίνς στηρίζει το ρόστερ του και προαναγγέλλει λίγες προσθήκες για τη νέα σεζόν *Έτοιμοι οι Ομάρ, Καμαρά, Ζιλ Ντίας, Σισέ και Βούκοβιτς * Σήμερα οι αποφάσεις για αποστολή και 11άδα * Δεν προβλέπει πολλές διαφοροποιήσεις το πλάνο του «ερυθρόλευκου» προπονητή, που υπολογίζει πολύ τη φόρμα του Άρη.

ΕΚΡΗΞΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Σκληρές δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός για νέα εις βάρος του δημοσιεύματα * «Ούτε τώρα προτίθεμαι να υποκύψω, ευτυχώς στην Ελλάδα δικάζουν ακόμη δικαστές και όχι εκπρόσωποι του παρακράτους * Ο Ολυμπιακός και εγώ καταδικάζουμε κάθε εγκληματική ενέργεια, ειδικά στον χώρο του αθλητισμού που υπηρετούμε χρόνια με αυταπάρνηση και θυσίες».

ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΠΑΝΟ

Την υπόθεση του στόπερ της Άρσεναλ παρακολουθεί ο Ολυμπιακός και δεν θα μείνει αδιάφορος εάν προκύψουν οι προϋποθέσεις * Οι δυσκολίες για Μεξέρ, το μόνιμο ενδιαφέρον για Ματέο Γκαρσία.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

«ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ…»

Ο Λάζαρος Βορεάδης, σε συνέντευξη-ποταμό στο «ΦΩΣ», μιλά για τις κρίσιμες ημέρες στο ελληνικό μπάσκετ * Οι Γιώργος Βασιλακόπουλος και Στέλιος Συμεωνίδης που θα έπρεπε να φύγουν... χθες, η διαιτησία που επιβάλλεται να περάσει στον ΕΣΑΚΕ, αλλά και το χαμηλό επίπεδο των… φοβισμένων νέων Ελλήνων ρέφερι * «Η ΕΟΚ, αν το θελήσει, μπορεί να φέρει ξένους, αλλά δεν θέλει να το κάνει * Δεν φταίει ο Αναστόπουλος, αλλά αυτοί που τον ορίζουν».