ΤΣΑΜΠΑ ΗΤΤΑ…

Ο Ουιλμπεκίν πήρε την μπουκιά μέσα από το στόμα του Ολυμπιακού. 

ΤΣΑΜΠΑ ΗΤΤΑ…

Με το επιθετικό κρεσέντο του Σπανούλη στην τέταρτη περίοδο ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο διπλό στο Τελ Αβίβ, αλλά του πήρε την μπουκιά μέσα από το στόμα το καλάθι του Ουιλμπέκιν και η Μακάμπι έφτασε στην επικράτηση (65-64) * Μοιραίος ο Πρίντεζης, που αστόχησε στο τέλος για το σουτ της νίκης * Τρίτο σερί αρνητικό αποτέλεσμα για τους «ερυθρόλευκους» στην Ευρωλίγκα, που χάνουν σημαντικό έδαφος για την τετράδα * Τα «έσπασαν» στα τρίποντα (5/26) οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ, ξεχώρισαν ο Ουίλιαμς-Γκος (16 πόντοι) και ο αρχηγός (16 πόντοι).

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

«ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΣ»!

Πίστη και σύνθημα Μαρινάκη για επικράτηση του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και κατάκτηση του πρωταθλήματος!
Τι είπε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ στους παίκτες κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και γιατί δεν ήταν απλά λόγια για να τους «ντοπάρει», αλλά ένδειξη πραγματικής εμπιστοσύνης στην ομάδα, με βάση το ποδόσφαιρο που αποδίδει.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

«ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ» ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ!

Ο ρέφερι από τα Δωδεκάνησα… ανακάλυψε πέναλτι στο 83’, για μαρκάρισμα του Καρασαλίδη στον Αλμπάνη εκτός περιοχής, ενώ στο 28’ το αρνήθηκε στον Ατρόμητο σε καθαρό χέρι του Χουλτ στην περιοχή
Ο Πόνσε το γκολ της ΑΕΚ (86’) ευστοχώντας από την άσπρη βούλα, ενώ τρία λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ποιες οι πιθανότητες να χωρέσουν ΝΑΤΧΟ – ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ στην ενδεκάδα της Τούμπας * Δεν έχει καταλήξει ακόμη ο ΜΑΡΤΙΝΣ στον φορ (ΧΑΣΑΝ ή ΓΚΕΡΕΡΟ) * Έναν Ολυμπιακό με το πόδι στο γκάζι από τα αποδυτήρια ετοιμάζει ο Πορτογάλος.

ΔΕΝ «ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ»

Οι ΠΟΝΤΕΝΣΕ και ΛΑΖΑΡΟΣ ξεκινούν στην Τούμπα, ο ΖΙΛ ΝΤΑΣ «καραδοκεί».

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΣΟΛΔΑΝΟ

Ο Αργεντινός θα ανεβεί αύριο στη Θεσσαλονίκη ως «εφεδρική» λύση για την επίθεση
ΤΙΜΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7
Συγκίνηση στο χθεσινοβραδινό μνημόσυνο των θυμάτων στο μνημείο του «Γ. Καραϊσκάκης».

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

ΜΑΪΚ ΓΑΛΑΚΟΣ

«ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ [ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΓΑΛΜΑ]»!
Ο θρυλικός παλαίμαχος άσος μιλά στο «ΦΩΣ», στάζει μέλι για τον Ν. Γουλανδρή και τον αείμνηστο Θ. Νικολαΐδη και αναπολεί τα χατ τρικ με Άντερλεχτ και ΑΕΚ.

38 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7

«ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ»

Τρεις παλαίμαχοι άσοι του Ολυμπιακού (ΓΑΛΑΚΟΣ, ΒΑΜΒΑΚΟΥΛΑΣ, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ), που πρωταγωνίστησαν στο μοιραίο 6-0 επί της ΑΕΚ, θυμούνται και εξιστορούν στον ΘΕΜΗ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ πώς βίωσαν το δράμα.

…ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΟΥΝΤΗΣ θυμάται την πιο σκληρή εμπειρία του στα γήπεδα: «Για 2-3 λεπτά δεν φτάσαμε στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή»
Συνέντευξη στον ΘΕΜΗ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ σελ. 2.