ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΛΑ!

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Ντουντελάνζ και τώρα περιμένει τον Παναθηναϊκό. 

ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΛΑ!

Σούπερ από την αρχή οι παίκτες του Μαρτίνς, σκόραραν κατά βούληση, με τα γκολ να έχουν ελληνικό χρώμα!

«Κεντούσε» το δίδυμο Νάτχο-Φορτούνη

Ο Φορτούνης έβαλε δύο γκολ (15',36΄) και έδωσε ασίστ για το εκπληκτικό γυριστό του Λάζαρου.* Ο Τοροσίδης άνοιξε το σκορ με... τακουνάκι στο 6' και ο Χασάν στο 71' διαμόρφωσε το τελικό 5-1(ύστερα από σουτ του Φετφατζίδη προς την εστία), που κρατάει τον Θρύλο όρθιο για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Ο Ολυμπιακός σε 13 ντέρμπι «αιωνίων» στην Ευρωλίγκα έχει 9 νίκες και 4 ήττες.* Οι «ερυθρόλευκες» επιτυχίες σε Τελ Αβίβ και Σαραγόσα.* Η τιτανομαχία του Βερολίνου με το άστοχο σουτ του Μπουρούση στο φινάλε.* Το καλάθι και φάουλ του Πρίντεζη στο ΟΑΚΑ και τα... αυτιά του Σπανούλη στο ΣΕΦ.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΕΡΙ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Στη νέα μορφή της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός είναι αήττητος κόντρα στον Παναθηναϊκό όταν παίζει εκτός έδρας και απόψε(21:00, Novasports 2) θα διεκδικήσει ακόμα μία νίκη.* Νοκ άουτ από το παιχνίδι ο Στρέλνιεκς ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

ΜΠΛΑΤ: ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Ο Αμερικανός κόουτς των «ερυθρόλευκων» ετοιμάζεται για την πρώτη «αιώνια» μάχη και στις δηλώσεις του έπλεξε το εγκώμιο των νεοαποκτηθέντων παικτών.

ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Ανεξήγητα κακός ο ΠΑΟΚ, δεν πήρε το μάθημα του στην Τούμπα και έχασε ξανά από την Βίντι 1-0 με γκολ του Μιλάνοφ.* Πλέον η ομάδα του Λουτσέσκου ψάχνει ένα θαύμα για να μείνει ζωντανή στο Γιουρόπα Λιγκ.