ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ

Συνεχίζει δυνατός ο Ολυμπιακός  σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ

Ένα δίλεπτο «γκρέμισε» τους κόπους μιας ολόκληρης σεζόν. Στο χειρότερο σημείο, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, ο πρωταθλητής Ελλάδας έχασε το μυαλό του και δεν μπόρεσε να πετύχει τον μεγάλο στόχο. Καημός στους φίλους της ομάδας, η οποία χειροκροτήθηκε κατά την άφιξη στο ΣΕΦ.

- Βεζένκοφ: «Ήττα που θα γυρίζει στο κεφάλι μας» - Μπαρτζώκας: «Η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου»

ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΝΟΤΗΣ ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ,ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΥΜΠΡΗΣ

ΦΑΒΟΡΙ ΙΣΠΑΝΟΦΩΝΟΣ

«Τρέχει» κάτω από άκρα μυστικότητα το θέμα προπονητή ο ΚΟΡΔΟΝ. Το βάρος σε Ιβηρική και Λ. Αμερική. Σενάριο για ΚΡΕΣΠΟ και ΜΑΡΤΙΝΕΘ (πρώην Εσπανιόλ, Γρανάδα). Η σχέση του με ΜΑΡΘΕΛΙΝΙΟ και ΠΕΛΕΓΚΡΙΝI. Προτάθηκε ο ΦΛΟΡΕΣ.

Ενίσχυση στο τμήμα σκάουτινγκ, φέρνει δύο συνεργάτες ο Κορδόν. To απόλυτο γενικό κουμάντο ο Ισπανός στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

AΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ

Με το χρυσό μετάλλιο που έφερε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη από την Τσεχία στα 20 χιλιόμετρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εθνικών ομάδων συμπλήρωσε το απίθανο «καρέ».

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΑΡΤΟΣ ΔΙΑΚΟΥΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΞΑΝΑ

Η ΑΕΚ επικράτησε του Ολυμπιακού στο «Γ. Κασιμάτης» με 23-19 και έκανε το 2-1 στους τελικούς της Χάντμπολ Πρέμιερ. Την Παρασκευή (19:30) το τέταρτο ματς στην έδρα των «ερυθρόλευκων».

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πάρτι χωρίς… κέρασμα

Ο Πανσερραϊκός πανηγύρισε την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα με τον κόσμο του, αλλά δεν έκανε τη χάρη στον Διαγόρα (3-1), τον οποίο «έσπρωξε» προς την επικίνδυνη ζώνη.

Η Κηφισιά πήρε σπουδαίο διπλό στις καθυστερήσεις στην Πάτρα (2-1 την Παναχαϊκή), ενώ Ολυμπιακός Β’ και ΑΕΚ Β’ αναδείχθηκαν ισόπαλοι στον Ρέντη (1-1).

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΑΚΟΥΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: «ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΕΛ ΑΒΙΒ…»

Ο προχθεσινός τελικός και ο τρόπος που χάθηκε με τη ματιά του έμπειρου γυμναστή που δούλεψε δίπλα στον Ιωαννίδη σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΘΕΜΗ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ