ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ…ΚΛΙΚ

Τι έχει πετύχει και τι προσδοκά ο Ολυμπιακός έπειτα από το πρώτο κομμάτι της σεζόν.

ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ…ΚΛΙΚ

ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ…ΚΛΙΚ

Τι έχει πετύχει και τι προσδοκά ο Ολυμπιακός έπειτα από το πρώτο κομμάτι της σεζόν - Το Κύπελλο, η πρωτιά στη Σούπερ Λίγκα, η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο στόχος να συνεχίσει στην Ευρώπη - Τα ματς-φωτιά με Άρη, Μαρσέιγ και η εξίσου δύσκολη συνέχεια - Οι συγκρίσεις με το ίδιο διάστημα της περσινής χρονιάς, η διαφορά στις εξέδρες, η ομοιότητα σε πολλά - Πλήρης ανάλυση για την έως τώρα φετινή πορεία της ομάδας του Μαρτίνς…

Γράφει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... ΦΟΡ!

Τέλος οι... αλχημείες με την επιστροφή του ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ - Έτοιμος για Άρη ο Μαροκινός, διαθέσιμος και ο ΧΟΛΕΜΠΑΣ - Αισιοδοξία για τον ΜΠΡΟΥΜΑ ενόψει Μασσαλίας.

Γράφει ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

Όσο άντεξε…

Οι απουσίες ελέω κορονοϊού λύγισαν τον Ολυμπιακό που έχασε από την Μπασκόνια στο ΣΕΦ με 76-90 για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και πήγε στο 5-4.

Χωρίς τους Βεζένκοφ, Έλις, Ζαν-Σαρλ, Χαραλαμπόπουλο και τον τραυματία Χάρισον οι «ερυθρόλευκοι».

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Kάζο για ΑΕΚ!

Η «Ένωση», που είχε κερδίσει με 1-4 την άποντη Ζόρια στην Ουκρανία, συνετρίβη 0-3 στο ΟΑΚΑ και οι ελπίδες πρόκρισης είναι μόνο μαθηματικές.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ

Τον έφερε… τούμπα (3-2)

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 0-2 στην Ολλανδία (4’ Βαρέλα, 14’ Τζόλης), αλλά η ανώτερη Αϊντχόφεν κέρδισε δίκαια με τέρματα των Γκακπό (20’), Μαντουέκε (51’) και Μάλεν (53).

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΑΚΟΥΜΟΠΟΥΛΟΣ