Ένα πράγμα έβαζε η Ρένα Βλαχοπούλου πάνω από την καριέρα της στο σινεμά

Όσοι ήταν δίπλα στη Ρένα Βλαχοπούλου στα χρόνια της ακμής της ήξεραν το χούι της

Ένα πράγμα έβαζε η Ρένα Βλαχοπούλου πάνω από την καριέρα της στο σινεμά

Ηθοποιός που ταυτίστηκε με διάφορους χαρακτήρες η Ρένα Βλαχοπούλου χρεώθηκε άδικα με πάθη που δεν είχε ποτέ στη ζωή της, όπως π.χ. η χαρτοπαιξία. Στην πραγματικότητα η ίδια βαριόταν την τράπουλα και ας ενσάρκωσε στη μεγάλη οθόνη με τόση πειθώ την περίφημη «Χαρτοπαίχτρα».

Η αλήθεια πάντως είναι ότι κάποιες φορές έβαζε ένα πράγμα πάνω από όλα ακόμα και από την καριέρα της στο σινεμά, κι αυτό δεν ήταν το τραγούδι, όπως θα πίστευε κανείς. Είναι γνωστό ότι η Βλαχοπούλου ήταν μια εξαιρετική τραγουδίστρια τζαζ. Τα φωνητικά της προσόντα άλλωστε τα ξεδίπλωσε και στο πανί.

Ωστόσο το τραγούδι της κατάφερε να το περάσει και στη μεγάλη οθόνη, οπότε δεν της έλειπε. Εκείνο που δεν εννοούσε να διαπραγματευτεί με κανένα τρόπο ήταν η αποχή από το ψάρεμα που ήταν η μεγάλη της αγάπη.

Όσοι συμμετείχαν στα γυρίσματα του μιούζικαλ «Ραντεβού στον αέρα» έχουν να λένε για το ...λουμπάγκο της Ρένας που παρ' ολίγον να της στοιχίσει την απουσία στο φινάλε του έργου. Το λουμπάγκο φυσικά ήταν απλά μια πρόφαση της Βλαχοπούλου την οποία ο παμπόνηρος Δαλιανίδης δεν έχαψε και την έφερε άρον-άρον να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της.

Κάθε άνθρωπος και τα πάθη του...