Δράμα: Ανανέωσαν οι Κοβογλανίδης, Θωμίδης και Κοτσαμαρίκογλου

Τη φανέλα της Δράμας και την επόμενη σεζόν θα φορούν οι Κώστας Θωμίδης, Γιάννης Κοτσαμαρίκογλου και Ανέστης Κοβογλανίδης.

Δράμα: Ανανέωσαν οι Κοβογλανίδης, Θωμίδης και Κοτσαμαρίκογλου

Για έναν ακόμα χρόνο θα αγωνίζονται στη Δράμα οι Κώστας Θωμίδης, Γιάννης Κοτσαμαρίκογλου και Ανέστης Κοβογλανίδης, καθώς ανανέωσαν το συμβόλαιό τους με τη μακεδονική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δράμας:

«Οι στυλοβάτες της ομάδας από ιδρύσεως του ανδρικού τμήματος, Κοτσαμαρίκογλου, Θωμίδης και Κοβογλανίδης και τη νέα περίοδο θα στηρίξουν τη δραμινή ομάδα, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους και το γνωστό πάθος τους.

Οι τρεις Δραμινοί σημαίες του συλλόγου ήρθαν σε συμφωνία με τον σύλλογο και ο προπονητής Σάκης Βαλαβάνης θα έχει τους πολύπειρους αθλητές και τη νέα σεζόν στη διάθεσή του.

Οι αθλητές δήλωσαν για την παραμονή τους και τη νέα περίοδο:

Θωμίδης: ''Για μία ακόμα χρονιά θα είμαι μέλος της Δράμας και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος. Είναι πλέον η 12η συνεχή στον σύλλογο και ευχαριστώ πολύ τον "χαντμπολικό μου πατέρα" κύριο Τογανίδη , όλα τα μέλη του ΔΣ, καθώς και τον προπονητή και φίλο Σάκη Βαλαβάνη για την εμπιστοσύνη. Συνεχίζουμε μαζί το όνειρό μας. Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε πιο ψηλά αυτή την ομάδα-πρότυπο. Εύχομαι υγεία και αυτή η περιπέτεια που ζήσαμε να τελειώσει εδώ, να μπορέσει και ο κόσμος που μας αγαπά και τόσο χρειαζόμαστε να είναι μαζί μας και τη νέα περίοδο''.

Κοβογλανίδης: ''Είμαι πολύ χαρούμενος που για μία ακόμη χρονιά θα ενισχύσω την προσπάθεια της ομάδας της Δράμας. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν για μία ακόμη χρονιά και από μεριάς μου θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου να πάμε την ομάδα ακόμα ψηλότερα''.

Κοτσαμαρίκογλου: ''Μια περίεργη χρονιά πέρασε, μια καινούργια έρχεται. Εννοείται πως θα βρίσκομαι δίπλα στη μεγάλη μας οικογένεια Δράμα. Χτίζουμε χρόνο με τον χρόνο τον χαρακτήρα αρχικά και έπειτα την πορεία της ομάδας μας, στοχεύοντας πάντα το επόμενο, ψηλότερο σκαλί. Πιστεύω ότι και την καινούργια σεζόν θα πετύχουμε τον στόχο μας, να πάμε ψηλότερα και να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί! Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές της ομάδας μας (παίκτες, προπονητές και διοίκηση) για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και την καθημερινή τους στήριξη''».