ΑΕΚ: Ανανέωσε μέχρι το 2022 ο Αλβανός

Στο τεχνικό τιμ της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ θα συνεχίσει για ακόμα δύο χρόνια ο Αλέξης Αλβανός, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «κιτρινόμαυρους». 

ΑΕΚ: Ανανέωσε μέχρι το 2022 ο Αλβανός

Στο πλευρό του Δημήτρη Δημητρούλια θα βρίσκεται μέχρι το 2022 ο Αλέξης Αλβανός, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.

Ο παλαίμαχος άσος αποτελεί τον βοηθό του πρώτου προπονητή των «κιτρινόμαυρων» από το καλοκαίρι του 2019 και επικεφαλής των αγωνιστικών τμημάτων της ακαδημίας από το 2018.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H AEK βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αλέξη Αλβανό, ο οποίος θα παραμείνει στο πλευρό του Δημήτρη Δημητρούλια στον πάγκο της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου για τα επόμενα 2 χρόνια, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2022.

Ο σπουδαίος παλαίμαχος άσος και νυν προπονητής βρίσκεται στον πάγκο της ανδρικής ομάδας του ''Δικεφάλου'' από το καλοκαίρι του 2019 και συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του τίτλου της Handball Premier 2019-20, ως στενός συνεργάτης του κόουτς Δημητρούλια, ενώ αποτελεί προπονητή των αγωνιστικών τμημάτων της ακαδημίας από το 2018, έχοντας να επιδείξει την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος, του πρωταθλήματος Αττικής και του Κυπέλλου Αττικής με την ομάδα παίδων την περσινή σεζόν.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Αλέξης Αλβανός δήλωσε: ''Μετά από μία περίεργη χρονιά, που έληξε με την ομάδα μας δίκαια να κατακτά το πρωτάθλημα, ήδη θέτουμε τους στόχους της επόμενης σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Έχουμε θέσει τους στόχους από νωρίς. Έχουμε ένα πλάνο το οποίο θέλει την ΑΕΚ πρωταγωνίστρια όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, και πιστεύω ότι μπορούμε να το πετύχουμε''.

Αλέξη, καλή επιτυχία και τις επόμενες σεζόν!».