Ζαραβίνας: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, ευχαριστώ στους φιλάθλους»

Οι δηλώσεις του κόουτς Ζαραβίνα και των Μιχαηλίδη, Μούγιτς, για τη νίκη επί του Διομήδη.

Ζαραβίνας: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, ευχαριστώ στους φιλάθλους»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, δήλωσε στο olympiacossfp.gr:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους και την συγκέντρωση που είχαν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που ταξίδεψαν και ήρθαν και μας υποστήριξαν. Παρόλο που το σκορ είναι μεγάλο, έπρεπε να παίξουμε πολύ καλά για να μπορέσουμε να επιβληθούμε απέναντι σε μια ομάδα η οποία και εκείνη έπαιξε πολύ καλά. Θα ξεκουραστούμε, θα έχουμε χρόνο να ξεπεράσουμε τους τραυματισμούς που μας έχουν ταλαιπωρήσει και θα συνεχίσουμε δυνατά μετά τη διακοπή για το υπόλοιπο της σεζόν».

Ο Στέφανος Μιχαηλίδης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε για να κλείσει η χρονιά νικηφόρα. Μπήκαμε από την αρχή σοβαρά, δεν κινδυνέψαμε σε κανένα σημείο ουσιαστικά, κρατήσαμε τη διαφορά και φτάσαμε στην τελική επικράτηση. Το σημνατικό ήταν να δείξουμε ένα σοβαρό πρόσωπο, εν όψει και των επόμενων αγώνων με την ΑΕΚ, στο κύπελλο ώστε να είμαστε έτοιμοι».

Από την πλευρά του ο Τζούρο Μούγιτς ανέφερε:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που ήρθε στο γήπεδο. Ήταν μια απίστευτη ατμόσφαιρα και ήταν σαν να παίζαμε στην έδρα μας. Το παιχνίδι ξεκίνησε κλειστό, στη συνέχεια βρήκαμε ρυθμό, ανοίξαμε το σκορ και πήραμε μια νίκη ακόμα, μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου και κλείσαμε νικηφόρα το 2019. Θα ξεκουραστούμε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τη συνέχεια της σεζόν. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο με υγεία».