Ζαραβίνας: «Μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα ακόμα»

Ευχαριστημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπόρατς εμφανίστηκε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Ζαραβίνας. 

Ζαραβίνας: «Μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα ακόμα»

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού νίκησε στο «Μ.Μερκούρη» την Μπόρατς με 30-21 για τον πρώτο προκριματικό γύρο του EHF Cup.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για φέτος έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και πλέον κρατούν στο χέρι τους το εισιτήριο της πρόκρισης.

EHF Cup: Προβάδισμα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό, 30-21 την Μπόρατς

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε μετά το ματς: «Ουσιαστικά ήταν το πρώτο δυνατό παιχνίδι της σεζόν είτε επίσημο είτε φιλικό. Αυτό σημαίνει ότι για πρώτο παιχνίδι με δεδομένο ότι δεν είχαμε βρει ρυθμό, είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Στο πρώτο ημίχρονο παρότι δεν είχαμε τόση ενέργεια και ρυθμό, θα μπορούσαμε να αποφεύγουμε κάποια τακτικά λάθη στην κόντρα και να είμαστε λίγο πιο δυνατοί στην άμυνα. Είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη, αλλά μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα ακόμα τα οποία, με οδηγό αυτό το ματς θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε στη συνέχεια».

Από την πλευρά του ο Χαράλαμπος Μάλλιος υποστήριξε: «Ήταν πρώτο φετινό ματς και μέσα στο σπίτι μας και θέλαμε μια καλή εμφάνιση και σκορ ενόψει του επαναληπτικού. Η ομάδα έπαιξε αρκετά καλά αλλά θέλουμε ακόμα χρόνο για να φτάσουμε στα στάνταρ μας. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε χάντμπολ, είναι μια καλή νίκη και έχουμε βασικό στόχο να προχωρήσουμε στην Ευρώπη και πιστεύω ότι διαθέτουμε το ρόστερ για να το πετύχουμε αυτό».