«Καίει» τον Ολυμπιακό το φύλλο αγώνα

Επιβαρυντικά είναι για τους Πειραιώτες όλα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα για το παιχνίδι χάντμπολ με την ΑΕΚ.

«Καίει» τον Ολυμπιακό το φύλλο αγώνα

Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ για τη Hadball Premier και έκανε το 2-1 στις νίκες στον τελικό του πρωταθλήματος. Το φύλλο αγώνα, ωστόσο είναι επιβαρυντικό για τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα οι διαιτητές έγραψαν για εξύβριση και νερά στον διαιτητή Τσάκωνα, ενώ ανέφεραν αναυτικά όλα όσα συνέβησαν στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη».

Αναλυτικά οι διαιτητές έγραψαν: «Στο 42:41 του αγώνα το παιχνίδι διεκόπη για 3:15 γιατί οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που βρίσκονταν στην κερκίδα πίσω από το τέρμα πέταξαν νερά στον διαιτητή Τσακώνα Δημήτριο. Αφού καθαρίστηκε και το γήπεδο το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά. Με τη λήξη του αγώνα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο φίλαθλοι του γηπεδούχου σωματείου για να πανηγυρίσουν με την ομάδα τους. Ακολουθεί αναλυτική έκθεση».

Ο παρατηρητής του αγώνα από την πλευρά του έγραψε: 1) «Συμφωνώ με τα ανωτέρω. 2) α) Στο 32:07 διεκόπη το παιχνίδι από τον παρατηρητή Μεϊμαρίδη γιατί φίλαθλοι του Ολυμπιακού ανάρτησαν δύο πανό που έγραφαν τα εξής: «Τα μισά σου τμήματα παίζουν Α2, στο μπουρδ€λο της ΕΟΚ είπατε αντίο. β) Τις μάνες σας γ@μ@μ€ με 20 ευρώ και στον ερασιτέχνη ψάχνω να σε βρω». Ο συνοδός του Ολυμπιακού Δαλέζιος Ιωάννης πήγε στην κερκίδα και έκανε συστάσεις στους φιλάθλους και το πανό μαζεύτηκε. 3) Στο 45’ του αγώνα διεκόπη για ένα λεπτό περίπου το παιχνίδι γιατί φίλαθλοι του γηπεδούχου σωματείου έβρισαν και έφτυναν το διαιτητή Τσακώνα Δημήτριο λέγοντάς του: «Σφύρα καλά πουτ@ν@ς γι€».

Διαβάστε ακόμη:

Αφεντικό ο Ολυμπιακός νίκησε 22-17 την ΑΕΚ

Ένταση και προσωρινή διακοπή στον Ρέντη