ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Συνθήκες ζούγκλας στο ΟΑΚΑ|(pics)

Το βοηθητικό του ΟΑΚΑ συνεχίζει να αποδεικνύει πως δεν είναι γήπεδο για να διεξάγονται αγώνες. Ζούγκλα η έδρα της ΑΕΚ, έβριζαν  τον Τσιλιμπάρη, έφτυναν τους παίκτες.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Συνθήκες ζούγκλας στο ΟΑΚΑ|(pics)

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ με 25-22. Πλέον, η σειρά μεταφέρεται στου Ρέντη.

Οι "ερυθρόλευκοι", όμως, έγιναν για ακόμη μία φορά μάρτυρες της... ζούγκλας που επικρατεί στο συγκεκριμένο γήπεδο, το οποίο είναι ακατάλληλο για να διεξάγονται παιχνίδια , αφού οι οπαδοί είναι μία... ανάσα από τους παίκτες.

Είναι χαρακτηριστικό πως έβριζαν συνεχώς τον τερματοφύλακα της ομάδας, Κώστα Τσιλιμπάρη και έφτυναν τους παίκτες, αλλά οι διαιτητές και οι παρατηρητές δεν έδωσαν σημασία. Πρόκειται για σκάνδαλο το γεγονός πως οι παρατηρητές δεν έκαναν καμία απολύτως παρατήρηση, αφήνοντας το παιχνίδι να εξελιχθεί, ενώ στις τρεις παρατηρήσεις έπρεπε να εκκενωθεί το γήπεδο.

Οι Πειραιώτες δεν ψάχνουν για δικαιολογίες για την ήττα τους, αλλά το συγκεκριμένο γήπεδο είναι ακατάλληλο για να διεξάγονται αναμετρήσεις,πόσο μάλλον τελικοί που κρίνουν τον πρωταθλητή.