Στο Ρέντη με Αερωπό για τον πρώτο ημιτελικό ο Ολυμπιακός

Η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού υποδέχεται αύριο (4/5 17.00) στο «Μελίνα Μερκούρη» τον Αερωπό Έδεσσας στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ.

Στο Ρέντη με Αερωπό για τον πρώτο ημιτελικό ο Ολυμπιακός

Μετά την άνετη αποστολή που είχε κόντρα στη Δράμα, η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού, είναι έτοιμη για τους ημιτελικούς των πλέι οφ, και υποδέχεται αύριο Σάββατο (4/5 17.00) τον Αερωπό Έδεσσας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Οι νταμπλούχοι θέλουν να πετύχουν την πρώτη από τις δυο νίκες που απαιτούνται για την πρόκριση στους τελικούς που θα κρίνουν τον τίτλο και να τη «σφραγίσουν» στο δεύτερο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Έδεσσα την προσεχή Τετάρτη (8/5).

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Γιώργος Ζαραβίνας, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα θέματα, πέραν του Τερλέσκι ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό και έμεινε εκτός αποστολής.

Την αποστολή των Πειραιωτών συνθέτουν οι: Νίκος Κρητικός, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Δημήτρης Τζηράς, Πάτρικ Λέμος, Λουίς Φελίπε Ρέινα,Πέτρος Κανδύλας, Γρηγόρης Σανίκης, Πέταρ Μπούμπαλο, Νικόλας Λιάπης, Κώστας Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Αντώνης Χάλαρης, Άγγελος Τσίλης, Αντώνης Κόντης και Tζούρο Μούγιτς.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια γιατί θα μας οδηγήσουν στους τελικούς του πρωταθλήματος. Θέλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι από τα προηγούμενα ματς και πηγαίνοντας προς τους τελικούς να είμαστε σε ακόμα καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό. Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να παρουσιαστούμε στο καλύτερο επίπεδο σε αυτά τα παιχνίδια».