Τσιλιμπάρης: «Το Κύπελλο είναι ένας από τους δύο μεγάλους στόχους της χρονιάς»

Τι είπαν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας και ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» Κώστας Τσιλιμπάρης ενόψει του αυριανού (16/3, 17.00, ΕΡΤ3) τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Τσιλιμπάρης: «Το Κύπελλο είναι ένας από τους δύο μεγάλους στόχους της χρονιάς»

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (15/3) στην αίθουσα «Αλέκα Σιούλη» του Παμπελλοπονησιακού Σταδίου η συνέντευξη Τύπου για τον 37ο Τελικό Κυπέλλου, μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Από πλευράς Ολυμπιακού το «παρών» έδωσαν ο προπονητής Γιώργος Ζαραβίνας και ο αρχηγός Κώστας Τσιλιμπάρης.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Γιώργος Ζαραβίνας ανέφερε τα εξής: «Ευχαριστούμε τους φορείς των δύο ομάδων, καθώς και όλους όσοι βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί ο Τελικός Κυπέλλου. Βρισκόμαστε σε μια πόλη που γνωρίζει από χάντμπολ κι ευχόμαστε τώρα η Πάτρα να έρθει ακόμη πιο κοντά στο άθλημά μας. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, αντάξιο των δύο ομάδων και να κερδίσει ο καλύτερος».

Στη συνέχεια ο Κώστας Τσιλιμπάρης υπογράμμισε: «Φτάσαμε πλέον στο σημείο που τα παιχνίδια αρχίζουν και μετράνε το καθένα ξεχωριστά χωρίς να υπάρχει επιστροφή. Το αυριανό παιχνίδι θα κρίνει έναν από τους δύο μεγάλους στόχους της χρονιάς και με αφετηρία αυτό θα βγάλουμε τα πρώτα συμπεράσματα για τον απολογισμό της χρονιάς. Έχουμε δουλέψει πολύ κι έχουμε έρθει στην Πάτρα για να πάρουμε το Κύπελλο στον Πειραιά. Είμαστε σαφώς έτοιμοι και κυρίως ψυχολογικά. Αυτό είναι που θα κρίνει και τον νικητή. Ο τίτλος θα κριθεί στη συγκέντρωση και στην εμπειρία».

Σε ερώτηση προς τον Κώστα Τσιλιμπάρη σχετικά με την εμπειρία των παικτών των δύο ομάδων και κατά πόσο αυτή θα παίξει ρόλο για τον νικητή του τελικού, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού απάντησε: «Και οι δύο ομάδες έχουν έμπειρους παίκτες. Σίγουρα η ΑΕΚ δεν έχει τόσο παλιούς όσο εγώ και ο Σανίκης αλλά ο συνδυασμός των νέων παικτών με την εμπειρία των παλιότερων είναι και αυτός που θα κρίνει τον αγώνα».