Ολυμπιακός: Στην Πάτρα για το Κύπελλο

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Πάτρα καθώς το Σάββατο (16/3, 17:00) θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου. Στόχος η κατάκτηση του δεύτερου σερί Κυπέλλου. 

Ολυμπιακός: Στην Πάτρα για το Κύπελλο

Στην Πάτρα βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής (15/3) η αποστολή της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού ενόψει του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ που θα διεξαχθεί το Σάββατο (16/3) στις 17:00 (ΕΡΤ 3) Κλειστό γυμναστήριο «Κουκούλι».

Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα στο θεσμό της διοργάνωσης που κατέχει από πέρσι με την κατάκτηση του 2ου Κυπέλλου Ελλάδας και 3ου τίτλου στην ιστορία του τμήματος.

Αγωνιστικά προβλήματα, με εξαίρεση τον τραυματία Δεληχρήστο δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιώργο Ζαραβίνα ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Την αποστολή του Ολυμπιακού, αποτελούν: Νίκος Κρητικός, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Δημήτρης Τζηράς, Πάτρικ Λέμος, Λουίς Φελίπε Ρέινα,Πέτρος Κανδύλας, Γρηγόρης Σανίκης, Μάρκο Τερλέσκι, Πέταρ Μπούμπαλο, Νικόλας Λιάπης, Κώστας Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Αντώνης Χάλαρης, Άγγελος Τσίλης, Αντώνης Κόντης, Tζούρο Μούγιτς