Χάντμπολ: Στην Αυστρία για το Continental Cup η Εθνική Ανδρών

Για το Ίνσμπρουκ της Αυστρίας αναχώρησε η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας χάντμπολ των Ανδρών, προκειμένου να πάρει μέρος στο διεθνές τουρνουά «Continental Cup», όπου και θα αντιμετωπίσει το Μπαχρέιν αύριο (5/1, 19:00) και την Αυστρία την Κυριακή (6/1, 16:00).

Χάντμπολ: Στην Αυστρία για το Continental Cup η Εθνική Ανδρών

Για το Ίνσμπρουκ της Αυστρίας αναχώρησε η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας χάντμπολ των Ανδρών, προκειμένου να πάρει μέρος στο διεθνές τουρνουά «Continental Cup», όπου και θα αντιμετωπίσει το Μπαχρέιν αύριο (19:00) και την Αυστρία την Κυριακή (16:00) Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους για να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 10-27/1 σε Δανία και Γερμανία.

Οι υποχρεώσεις της εθνικής ξεκίνησαν από το «σπίτι του χάντμπολ» στη Μίκρα με χαμόγελα και ευχές για μια χρονιά- πρόκληση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που έχει μπροστά του μεγάλα ματς, όπως αυτά του Απριλίου με την Τουρκία για τον 3ο προκριματικό όμιλο του EURO 2020.

Στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Αρβανίτης και οι συνεργάτες του Γιώργος Χαλκίδης, Γιώργος Βασιλειάδης και Γιώργος Χρυσάφης ανέβασαν τους ρυθμούς για τους διεθνείς και έδωσαν πληροφορίες για τους προσεχείς αντιπάλους.

Ο Αρβανίτης έχει στην διάθεση του τους παρακάτω 16 αθλητές: Τσιλιμπάρης, Τσίλης, Τζηράς, Αραπακόπουλος, Κανδύλας, Κρητικός (Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή), Ζαμπούνης, Μπάγιος, Παπαδιονυσίου, Μυλωνάς (ΑΕΚ), Ζλατάνος (Διομήδης Άργους), Μωραΐτης (ΑΣΕ Δούκα), Μάλλιος (Μπατμάν- Τουρκία), Ηλιόπουλος (Νορντχάϊμ- Γερμανία), Πασσιάς (Σβερίν- Γερμανία), Μπασμαλής (Λιμόζ- Γαλλία).

* Εκτός από προπόνηση το πρόγραμμα της Εθνικής Ανδρών είχε και την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, αφού τα έθιμα τηρήθηκαν στο ακέραιο. Το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ, της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας και αρχηγός αποστολής στην Αυστρία Κώστας Βιολιτζής μετέφερε σε όλη την ομάδα τις ευχές από τον Πρόεδρο Κώστα Γκαντή και όλο το Δ.Σ. Το τυχερό φλουρί έπεσε στον δεξιό εξτρέμ του Ολυμπιακού ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή Δημήτρη Τζηρά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ