Euro 2026: Ήττα για την Ελλάδα από την Αυστρία (22-29) για τα προκριματικά
Η Εθνική χάντμπολ Γυναικών γνώρισε την ήττα με 22-29 από την Αυστρία στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης για τη 2η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2026.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προσπάθησε να κρατήσει χαμηλά τη διαφορά και τα κατάφερε -ειδικότερα με την εμφάνιση της στο δεύτερο ημίχρονο- αφού τα συνολικά γκολ θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την πρόκριση.
Για την Εθνική ομάδα τα παιχνίδια με το Ισραήλ τον Μάρτιο αποτελούν το βασικό στόχο, αφού σε αυτά θα κριθεί η 3η θέση του 6ου ομίλου και κατ’ επέκταση οποιαδήποτε συζήτηση για πρόκριση μέσω της διαφοράς τερμάτων.
Ολυμπιακός: Ο Ορτέγκα αντέχει και το έχει αποδείξει!
ΕΛΛΑΔΑ (Δανήλος): Μ. Κεπεσίδου 1, Κερλίδη 1, Γιαννοπούλου, Μεντεσίδου 2, Κ. Κουκμίση, Γκάτζιου, Ζυγούρα 4, Ν. Κεπεσίδου, Σαμολαδά 3, Ζενέλι, Τσικνάκη, Φράγκου, Ανδρίτσου 9, Μανιά 1, Παναγιωτίδου 1, Σεβδίλη.
ΑΥΣΤΡΙΑ (Τάιστερμαν): Λ. Ίβαντσοκ, Κ. Πάντζα 7, Μπάρνιακ, Μπάλιακ 1, Ματίσεβιτς, Σλέγκελ 2, Ντράματς 1, Εγκμπάιμο 4, Σ. Ιβάνκοκ 5, Ρογκάνοβιτς, Σαμπάτνιτς, Α. Πάντζα, Ράιχαρτ 2, Σαιντερμπάουερ 1, Στάνκοβιτς 5.