Ζαραβίνας: «Εμφανιστήκαμε σοβαροί»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε ευχαριστημένος από τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Άρη Νίκαιας.

Ζαραβίνας: «Εμφανιστήκαμε σοβαροί»

Με νίκη έκλεισε την χρονιά ο Ολυμπιακός στην HandBall Premier. Αυτή την φορά οι Πειραιώτες επιβλήθηκαν του Άρη Νίκαιας με 26-15 και συνέχισαν αήττητοι την πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Ζαραβίνας αναφέρθηκε στην σημερινή αναμέτρηση λέγοντας: «Ήταν μια εύκολη επικράτηση. Είχαμε μεν ένα νωθρό ξεκίνημα αλλά τα παιδιά ήταν σοβαρά και συγκεντρωμένοι και έτσι χτίσαμε μια μεγάλη διαφορά. Θα ξεκουραστούμε και θα προετοιμαστούμε όπως πρέπει για την απαιτητική συνέχεια και στις δυο διοργανώσεις. Στο φινάλε του 2018 είχαμε και τον τραυματισμό του Δεληχρήστου, στον οποίο ευχόμαστε περαστικά και τον περιμένουμε πίσω κοντά μας ακόμα πιο δυνατό».

Από την πλευρά του ο Πέτρος Κανδύλας δήλωσε: «Ήταν ένας αγώνας που τον κάναμε εύκολο. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Άρης ήταν πολύ μαχητικός. Όσο κυλούσε ο αγώνας, διευρύναμε τη διαφορά μας. Έχουμε πιο μεγάλο ρόστερ, έρχεται και η κούραση και έτσι φτάσαμε σε μια εύκολη επικράτηση. Είμαστε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, που ήταν και ο στόχος μας από την αρχή. Τώρα θα ξεκουραστούμε, θα δουλέψουμε ώστε να προετοιμαστούμε για τα δυνατά παιχνίδια που ακολουθούν, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο. Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στο Θοδωρή το Δεληχρήστο, το μεγάλο άτυχο του αγώνα με το Νηρέα. Του εύχομαι ολόψυχα περαστικά και τον περιμένουμε να επανέλθει ακόμα πιο δυνατός».