Ολυμπιακός: «Αποστολή» στη Νάουσα

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού στρέφει το βλέμμα της στον αγώνα με τον Ζαφειράκη Νάουσας (21/2), για τη 15η αγωνιστική της Handball Premier.

Ολυμπιακός: «Αποστολή» στη Νάουσα

Στο πρωτάθλημα στρέφει την προσοχή της η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, μετά την πρόκρισή της στους «8» του EHF European Cup. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (21/2) εκτός έδρας τον Ζαφειράκη Νάουσας, για τη 15η αγωνιστική της Handball Premier, με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Σε μία -παραδοσιακά- δύσκολη έδρα, οι παίκτες του Ζέλικο Μπάμπιτς θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τους, να πάρουν το «διπλό» επί του Ζαφειράκη και να παραμείνουν αήττητοι στην κορυφή του πρωταθλήματος, διατηρώντας το πλεονέκτημα (έδρας), ενόψει των πλέι οφ.

Δημήτρης Τζηράς: «Επανερχόμαστε στην ελληνική πραγματικότητα και αποκλειστικός στόχος μας είναι η νίκη, έτσι ώστε να διατηρήσουμε το πλεονέκτημα έδρας, ενόψει των πλέι οφ. Όσον αφορά στην ευρωπαϊκή μας κλήρωση, είναι πιστεύω μια βατή κλήρωση για την ομάδα μας. Έχουμε, πλέον, μια μεγάλη ευκαιρία να φτάσουμε στους ημιτελικούς του θεσμού. Βέβαια, για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει να είμαστε σοβαροί και στα δυο παιχνίδια, κυρίως στο πνευματικό κομμάτι».