Εθνική Ανδρών: Φιλικά προετοιμασίας ενόψει Euro 2024

Η Εθνική Ομάδα χάντμπολ των ανδρών θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες με τη Βόρεια Μακεδονία ενόψει του Euro 2024.

Εθνική Ανδρών: Φιλικά προετοιμασίας ενόψει Euro 2024

Δυο δυνατούς φιλικούς αγώνες θα δώσει την Παρασκευή (3/11) και το Σάββατο (4/11) στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα, η Εθνική Ανδρών κόντρα στην αντίστοιχη της Βόρειας Μακεδονίας. Και οι δυο αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 18:30.

Οι δύο αγώνες εντάσσονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την τελική φάση του EURO 2024, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο στη Γερμανία.

Εκεί, η Ελλάδα θα συμμετάσχει στον έκτο όμιλο, όπου θα κοντραριστεί με Πορτογαλία, Δανία και Τσεχία, ενώ η ομάδα της γειτονικής χώρας κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο με αντιπάλους τις Γαλλία, Γερμανία και Ελβετία.

«Έχουμε μπροστά μας δύο φιλικά προετοιμασίας για το EURO που έρχεται τον Ιανουάριο. Θέλουμε να κερδίσουμε και στα δύο παιχνίδια και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, καθώς δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια για την Εθνική ομάδα. Έχουμε δουλέψει ήδη κάποια πράγματα που θέλουμε να βγάλουμε στο γήπεδο. Θέλουμε τον κόσμο στις κερκίδες, καθώς θα είναι τα τελευταία φιλικά παιχνίδια που θα παίξουμε εντός Ελλάδος πριν το EURO. Να έρθουν οι φίλαθλοι, να μας δώσουν ένα επιπλέον κίνητρο και να απολαύσουν όλοι δύο δυνατούς αγώνες», τόνισε ο διεθνής πίβοτ Στέφανος Μιχαηλίδης. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους θεατές και στους δύο αγώνες.